Affärsidé
Derome Mark & Bostad utvecklar hållbara bostadsprojekt där trä är förstahandsvalet och trygghet för kunden står i fokus.
helavägenhem.jpg

Nyckelfärdiga hus

Vi följer dig hela vägen hem - allt från första spadtaget till inflyttning i nyckelfärdiga hus

Bo i nyckelfärdiga hus

Under drygt ett decennium har vi utvecklat nyckelfärdiga hus och bostadsrätter. Vi arbetar med att förädla mark till boende och är med hela vägen från planering till dess att ditt nya hem i en ny stadsdel eller ett nytt bostadsområde står färdigt för inflyttning. För att skapa attraktiva och unika bostadsområden har vi nära samarbete med kommuner, arkitekter och entreprenörer. Inget område blir det andra likt.

Vi bygger nyckelfärdiga hus i trä - för framtiden

Vi är en stolt trähustillverkare som ingår i Deromegruppen – Sveriges största träindustri. I branschen utmärker vi oss då vi har kompetens och resurser att bygga upp till åtta våningar med trästomme. Att bygga bostäder i trä är flexibelt, kostnadseffektivt och miljövänligare än att bygga i betong.

Vi väljer alltid trä där det är möjligt och har fått utmärkelsen för ”Utmärkt Modernt Träbyggande” av Regeringskansliet. 

Du hittar våra bostäder på tillväxtorter i Sverige med fokus utmed Västkusten, i Malmö samt Stockholm/Mälardalen. Vi bygger cirka 300 bostäder/år.