Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Kedjehus, Dals Ängar, Falkenberg

Kvarteret Björkängen

Planeras
Kvarteret Björkängen är vår första etapp i Dals Ängar. Här planerar vi för ett 20-tal nyckelfärdiga kedjehus om 120-130 kvm.


Projektet är i ett tidigt skede men du kan redan nu anmäla ditt intresse här nedan. Som anmäld i vår intresselista får du information om projektet och även förtur till att boka ditt boende när försäljningen startar.

Kontakt
anders_jonsaker_sv
Anders Jonsåker
Divisionschef, Derome Mark & Bostad

Tel: 0340-66 64 77

Om projektet

Län
Halland
Kommun
Falkenberg
Boendetyp
Kedjehus
Antal
ca 20 st
Storlek
ca 120-130 kvm
Säljstart
Prel. höst/vinter 2017
Om Dals Ängar, Falkenberg
Nära till strand och hav

Till Skrea strand tar du dig på tjugo minuter med cykel. En varm och solig sommardag sjuder den långa sandstranden av liv. Utmed havet ligger flera restauranger, hotell, glasscaféer och du kan njuta av härliga promenadstråk och löpvägar, badhus, spa och tennisbanor. 

Bra pendlingsläge!

Tågstationen ligger på kort promenadavstånd för dig som pendlar och med bil har du bara några minuter ut till E6:an. I närheten finns både förskola och skola, flera matbutiker och stort utbud av fritidsaktiviteter. Perfekt för ett smidigt familjeliv! 

Dals Ängar ligger i Falkenbergs nordöstra del, alldeles bredvid Tröinge Ängar, och vid foten av Tröingeberg. Vi planerar för nyckelfärdiga kedjehus och bostadsrätter i området. Här kan du skapa ditt vardagliga lugn i en vacker och naturskön omgivning bland böljande ängar och hagar. Samtidigt har du cykelavstånd in till de mysiga kvarteren inne i stan, till havet och den långa stranden vid Skrea. Med sitt läge nära tågstationen och motorvägspåfarten vid E6 erbjuder Dals Ängar ett bra utgångsläge för dig som pendlar. Välkommen till ett bekvämt boende i en av västkustens pärlor!  

Vårt systerföretag Varbergshus erbjuder tomter för friliggande villor i Dals Ängar. Läs mer om dem på Varbergshus hemsida. 

 

 

 

 

 

 

 

Bilder
  • Björkängen
  • Björkängen
  • Björkängen
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen