Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Bostadsrätt, Tröinge Ängar, Falkenberg

Brf Harpan

Planeras
I Tröinge Ängar planerar vi för ca 30 bostadsrätter. Området är för närvarande under planering.

Anmäl ditt intresse!

Vi är i ett tidigt skede av projektet men om du är intresserad av våra bostadsrätter i Tröinge Ängar kan du redan nu anmäla ditt intresse på vår hemsida. Som anmäld i vårt intresseregister får du information under projektets gång samt förhandsinformation inför försäljningsstart. Vi har ingen turordning i vårt register utan det är först till kvarn som gäller – dock får du ett försprång till den allmänna säljstarten.

 

Kontakt
anders_jonsaker_sv
Anders Jonsåker
Divisionschef, Derome Mark & Bostad

Tel: 0340-66 64 77

Om projektet

Län
Halland
Kommun
Falkenberg
Boendetyp
Bostadsrätter
Säljstart
Vinter/vår 2018
Om Tröinge Ängar, Falkenberg
Naturskönt läge

Området är beläget i naturskön miljö omgivet av böljande ängar och hagar, men ändå inom cykelavstånd till centrum och stränder. 

Perfekt pendlingsläge

Tågstationen ligger på bekvämt gångavstånd och i närheten finns även skola, matbutiker, idrottshallar, badanläggningar och golfbanor för den aktiva.

Tröinge Ängar, vid foten av Tröingeberg, börjar nu att växa fram.

Området är beläget i en naturskön miljö, omgivet av böljande ängar och hagar, men ändå inom cykelavstånd till centrum och stränder. Tågstationen ligger på bekvämt gångavstånd och i närheten finns en nybyggd förskola, grundskola, matbutiker, idrottshallar, badanläggningar och golfbanor. Till Skrea Strand tar du dig på fem minuter med bil.

Tröinge Ängar är idealiskt för barnfamiljen. Vackra grönområden utanför dörren ger bästa förutsättningarna för spring och lek i en trygg och säker bostadsmiljö.

Bilder
  • Brf Harpan
  • Brf Harpan
  • Brf Harpan
  • Brf Harpan
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen