Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Här bor du längs den västra gatan i området. Genom att husen placerats med gaveln mot vägen kommer en långsida i ett härligt söderläge.

Vi har nyttjat detta genom att placera en stor balkong över den sammanbyggda carporten, som i praktiken ger huset en extra uteplats. Entrévåningen, är både luftig och ljus. Köket ligger tillsammans med vardagsrummet och i anslutning till uteplatsen och trädgården. På övervåningen finns fyra rejäla sovrum, ett stort badrum och en klädkammare.

Standarden är hög med ekparkett i samtliga rum och kaklade badrum. Fast mest spännande är nog balkongen, där du kan njuta av utsikten från andra våning!

Nyckelfärdiga villor med hög kvalitet
Vi erbjuder nyckelfärdiga villor med hög materialstandard från välkända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material.

Vill du veta mer? Kontakta våra säljare för ytterligare information om materialstandard och tillval.
 

RUMSBESKRIVNING

Rum: Ekparkett. Tapetserade väggar och vita golvlister. Klinkergolv i entre
Kök: Vita moderna köksinredningar med släta luckor. Frys med “no frost”. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.
Bad: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare, spegelskåp över.
WC: Kakel på väggar. Klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare, spegelskåp över.
Klädvård: Klinkergolv. Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättbänk.
Övrigt: Uppvärmning och ventilation sköts av en effektiv frånluftvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på entreplan (radiatorer på övervåning). Fastigheten är ansluten till Telias fibernät.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
6 rum & kök
Boarea
126,8 kvm
Tomtarea
517 kvm
Nummer
Hus 1
Våning
Tvåplans hus
Boendetyp
B
Inflyttning
2014
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • Hus 1
  • Hus 1
  • Hus 1
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen