Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Villa, Tröinge Ängar, Falkenberg

Kvarteret Mandolinen

5 bostäder
kvar
Kvarteret Mandolinen -Tröinge Ängars tredje etapp - består av 14 hus i två plan varav 12 kedjehus och 2 fristående villor.

 

Här kan du skapa ditt vardagliga lugn i en vacker, naturskön miljö med friluftsområden alldeles utanför dörren. Husen är byggda i trä, med fasader i både puts och tegel som ger dem – tillsammans med klassiska sadeltak – ett stadsmässigt, modernt och stilrent intryck.

Välkommen till Tröinge Ängar!

Kontakt
Emil_Johansson_140x200.jpg
Emil Johansson
Fastighetsmäklare, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Tel:
Mobil: 0721-411711

Om projektet

Län
Halland
Kommun
Falkenberg
Boendetyp
Kedjehus och villor
Antal
12 kedjehus och 2 villor
Säljstart
Försäljning pågår
Om Tröinge Ängar, Falkenberg
Naturskönt läge

Området är beläget i naturskön miljö omgivet av böljande ängar och hagar, men ändå inom cykelavstånd till centrum och stränder. Tågstationen ligger på bekvämt gångavstånd och i närheten finns även skola, matbutiker, idrottshallar, badanläggningar och golfbanor för den aktiva. Till Skrea Strand tar du dig på fem minuter med bil.

400 nya hem

Hela området Tröinge Ängar kommer totalt att innehålla 400 bostäder i alla boendeformer; äganderätt, bostadsrätt och hyresrätt. Dessutom kommer Varbergshus att erbjuda fribyggartomter, kontakta dem för mer information. Derome Förvaltning kommer att bygga hyresrätter, kontakta dem för intresseanmälan.

Tröinge Ängar, vid foten av Tröingeberg, börjar nu att växa fram.

Området är beläget i en naturskön miljö, omgivet av böljande ängar och hagar, men ändå inom cykelavstånd till centrum och stränder. Tågstationen ligger på bekvämt gångavstånd och i närheten finns en nybyggd förskola, grundskola, matbutiker, idrottshallar, badanläggningar och golfbanor. Till Skrea Strand tar du dig på fem minuter med bil.

Tröinge Ängar är idealiskt för barnfamiljen. Vackra grönområden utanför dörren ger bästa förutsättningarna för spring och lek i en trygg och säker bostadsmiljö.

Bilder
  • Kvarteret Mandolinen
  • Kvarteret Mandolinen
  • Kvarteret Mandolinen
  • Kvarteret Mandolinen
Bostadstyper och prislista

Hus A

Husen i kvarteret Mandolinen ger ett stadsmässigt, modernt och stilrent intryck med sina klassiska sadeltak och fasader i puts och tegel. Läs mer nedan.

Hus C

Husen i kvarteret Mandolinen ger ett stadsmässigt, modernt och stilrent intryck med sina klassiska sadeltak och fasader i puts och tegel. Läs mer nedan.
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen