Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Tröinge Ängar, Falkenberg

Hus 11

Husen i kvarteret Mandolinen ger ett stadsmässigt, modernt och stilrent intryck med sina klassiska sadeltak och fasader i puts och tegel. Läs mer nedan.

Från den lugna gårdsgatan kommer man via entrén i detta hus direkt in till det stora köket o vardagsrummet i öppen planlösning. Köket är L-format, har fint ljusinsläpp, en generös storlek och gott om förvaringsmöjligheter. Via köket nås klädvårdsrummet som i sin tur har egen ingång, under tak, från carporten med tillhörande förråd. Perfekt när man kommer hem med bärkassar och annat!

I anslutning till köket ligger vardagsrummet med utgång till altanen och trädgården. I vardagsrummet finns det också möjlighet att skapa sig en extra sovalkov eller litet kontor.

Via hallen vid huvudentrén nås bottenvåningens WC/dusch och bredvid denna ett förråd under trappan upp mot övervåningen.

På husets övre plan ligger sovrummen samlade, med gemensamt badrum och ett mindre allrum. Det största sovrummet har tillgång till egen klädkammare och utgång till balkong att njuta på!

 

RUMSBESKRIVNING

 

Inredning och material som ingår:

Rum: Ekparkett. Målade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

Kök: Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Infälld spishäll. Inbyggd
mikrovågsugn och ugn med varmluft.

Bad & WC: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat,
blandare och spegelskåp.

Klädvård: Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.

Övrigt: Uppvärmning, varmvatten och ventilation sköts av en effektiv frånluftvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på plan 1, radiatorer på plan 2. Fastigheten är ansluten till Telias fibernät.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
5 rum & kök
Boarea
126 kvm
Tomtarea
ca 354 kvm
Nummer
Hus 11
Våning
2
Boendetyp
A
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • Hus 11
  • Hus 11
Bostadstyper och prislista
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen