Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Tröinge Ängar, Falkenberg

Hus 13

Husen i kvarteret Mandolinen ger ett stadsmässigt, modernt och stilrent intryck med sina klassiska sadeltak och fasader i puts och tegel. Läs mer nedan.

Från den lugna gårdsgatan kommer man via entrén i detta hus direkt in till det stora köket o vardagsrummet i öppen planlösning. Köket är L-format, har fint ljusinsläpp, en generös storlek och gott om förvaringsmöjligheter. Via köket nås klädvårdsrummet som i sin tur har egen ingång, under tak, från carporten med tillhörande förråd. Perfekt när man kommer hem med bärkassar och annat!

I anslutning till köket ligger vardagsrummet med utgång till altanen och trädgården. I vardagsrummet finns det också möjlighet att skapa sig en extra sovalkov eller litet kontor.

Via hallen vid huvudentrén nås bottenvåningens WC/dusch och bredvid denna ett förråd under trappan upp mot övervåningen.

På husets övre plan ligger sovrummen samlade, med gemensamt badrum och ett mindre allrum. Det största sovrummet har tillgång till egen klädkammare och utgång till balkong att njuta på!

 

RUMSBESKRIVNING

 

Inredning och material som ingår:

Rum: Ekparkett. Målade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

Kök: Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Infälld spishäll. Inbyggd
mikrovågsugn och ugn med varmluft.

Bad & WC: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat,
blandare och spegelskåp.

Klädvård: Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.

Övrigt: Uppvärmning, varmvatten och ventilation sköts av en effektiv frånluftvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på plan 1, radiatorer på plan 2. Fastigheten är ansluten till Telias fibernät.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
5 rum & kök
Boarea
126 kvm
Tomtarea
ca 354 kvm
Nummer
Hus 13
Våning
2
Boendetyp
A
Kontakt
Emil_Johansson_140x200.jpg Emil_Johansson_140x200.jpg
Emil Johansson
Fastighetsmäklare, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Tel:
Mobil: 0721-411711
Bilder
  • Hus 13
  • Hus 13
Bostadstyper och prislista
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen