Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Tröinge Ängar, Falkenberg

Hus 14

Husen i kvarteret Mandolinen ger ett stadsmässigt, modernt och stilrent intryck med sina klassiska sadeltak och fasader i puts och tegel. Läs mer nedan.

I detta hus kommer man från gårdsgatan in i entréhallen där man direkt till vänster når klädvårdsrummet som har egen ingång från carporten med tillhörande förråd. Perfekt de dagar man kommer hem med tunga bärkassar och annat!

Åt höger i entrén finner man ett utrymme som passar bra till matplats. Köket är här placerat längs med huset ena gavelvägg, från matplatsen och som sedan mynnar ut i vardagsrummet. Detta ger en öppen planlösning av speciell karaktär. Vardagsrummet har utgång till en stor o skön altan!

På husets övre plan ligger sovrummen samlade, med gemensamt badrum och ett mindre allrum. Det största sovrummet har tillgång till en storklädkammare med plats för mycket förvaring! Och via allrummet når man en generös takterrass att njuta på under soliga dagar! 

RUMSBESKRIVNING

Inredning och material som ingår:

Rum: Ekparkett. Målade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

Kök: Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Infälld spishäll. Inbyggd
mikrovågsugn och ugn med varmluft.

Bad & WC: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat,
blandare och spegelskåp.

Klädvård: Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.

Övrigt: Uppvärmning, varmvatten och ventilation sköts av en effektiv frånluftvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på plan 1, radiatorer på plan 2. Fastigheten är ansluten till Telias fibernät.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
5 rum & kök
Boarea
128 kvm
Tomtarea
ca 366 kvm
Nummer
Hus 14
Våning
2
Boendetyp
B
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • Hus 14
  • Hus 14
Bostadstyper och prislista
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen