Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Tröinge Ängar, Falkenberg

Hus 2

Husen i kvarteret Mandolinen ger ett stadsmässigt, modernt och stilrent intryck med sina klassiska sadeltak och fasader i puts och tegel. Läs mer nedan.

Från den lugna gårdsgatan kommer man via entrén i detta hus direkt in till det stora vardagsrummet o köket i öppen, härlig planlösning. Köket är L-format med bardisk mot umgängesytan och har altandörr direkt ut i trädgården. Även vardagsrummet har egen altandörr, men till husets framsida.

Via köket nås det praktiska klädvårdsrummet, som i sin tur har egen ingång från carporten med tillhörande förråd. Perfekt de dagar man kommer hem med tunga bärkassar och annat!

I hallen vid huvudentrén finns bottenvåningens WC/dusch och bredvid denna ett förråd under trappan upp mot övervåningen.

På husets övre plan ligger sovrummen samlade, med gemensamt badrum och ett mindre allrum. Allrummet har utgång till stor balkong att sitta o njuta på under soliga dagar! Det största sovrummet har tillgång till egen klädkammare och WC.

 

RUMSBESKRIVNING

Inredning och material som ingår:

Rum: Ekparkett. Målade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

Kök: Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Infälld spishäll. Inbyggd
mikrovågsugn och ugn med varmluft.

Bad & WC: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat,
blandare och spegelskåp.

Klädvård: Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.

Övrigt: Uppvärmning, varmvatten och ventilation sköts av en effektiv frånluftvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på plan 1, radiatorer på plan 2. Fastigheten är ansluten till Telias fibernät.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
5 rum & kök
Boarea
131 kvm
Tomtarea
ca 473 kvm
Nummer
Hus 2
Våning
2
Boendetyp
2C
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • Hus 2
  • Hus 2
Bostadstyper och prislista
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen