Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Tröinge Ängar, Falkenberg

Hus 4

Husen i kvarteret Mandolinen ger ett stadsmässigt, modernt och stilrent intryck med sina klassiska sadeltak och fasader i puts och tegel. Läs mer nedan.

I detta hus kommer man från gårdsgatan in i entréhallen där man direkt till vänster når klädvårdsrummet som har egen ingång från carporten med tillhörande förråd. Perfekt de dagar man kommer hem med tunga bärkassar och annat!

Åt höger i entrén finner man ett utrymme som passar bra till matplats. Köket är här placerat längs med huset ena gavelvägg, från matplatsen och som sedan mynnar ut i vardagsrummet. Detta ger en öppen planlösning av speciell karaktär. Vardagsrummet har utgång till en stor o skön altan!

På husets övre plan ligger sovrummen samlade, med gemensamt badrum och ett mindre allrum. Det största sovrummet har tillgång till en storklädkammare med plats för mycket förvaring! Och via allrummet når man en generös takterrass att njuta på under soliga dagar! 

RUMSBESKRIVNING

Inredning och material som ingår:

Rum: Ekparkett. Målade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

Kök: Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Infälld spishäll. Inbyggd
mikrovågsugn och ugn med varmluft.

Bad & WC: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat,
blandare och spegelskåp.

Klädvård: Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.

Övrigt: Uppvärmning, varmvatten och ventilation sköts av en effektiv frånluftvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på plan 1, radiatorer på plan 2. Fastigheten är ansluten till Telias fibernät.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
5 rum & kök
Boarea
128 kvm
Tomtarea
ca 383 kvm
Nummer
Hus 4
Våning
2
Boendetyp
B
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • Hus 4
  • Hus 4
Bostadstyper och prislista
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen