Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Villa, Albinsro, Halmstad

Kvarteret Gryningen

Slutsålt
I området Albinsro i Söndrum, 6 km från Halmstad centrum, uppför vi nu 19 kedjehus som tillsammans bildar kvarteret Gryningen.

Med landsbygd och åkrar i norr, Tylösand i väst, havet i söder och Halmstads innerstad i öst, ligger Söndrum perfekt placerat för ett uppfyllelserikt liv. Albinsro är ett nybyggt område som snabbt blivit mycket populärt.

 

Kontakt
mikael_niwenros
Mikael Niwenros
Mäklare, Niwenros

Tel: 0709-58 58 76

Om projektet

Län
Halland
Kommun
Halmstad
Antal
19
Säljstart
Försäljning pågår
Inflyttning
Höst 2016
Om Albinsro, Halmstad
Närhet till aktiviteter

Med närheten till bad, golf, shopping, naturen och skola inom gångavstånd blir fritiden lite lättare att hinna med. På fem minuter med bilen, är du vid Flygstadens handelscentrum, där du har tillgång till ett stort utbud av affärer.

Nyckelfärdigt med personlig prägel

Invändigt har husen en genomgående hög standard med material från välkända leverantörer. Till exempel ekparkett och golvvärme på entréplan. Självklart kan du vara med och påverka ditt framtida boende genom att göra inredningsval.

I trä för framtiden

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden.

När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Bilder
  • Albinsro Gryningen
  • Albinsro Gryningen
  • Albinsro Gryningen
  • Albinsro Gryningen
  • Albinsro Gryningen
  • Albinsro Gryningen
Bostadstyper och prislista
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen