Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Kedjehus, Albinsro, Halmstad

Kvarteret Gryningen

Slutsålt
I området Albinsro i Söndrum, 6 km från Halmstad centrum, har vi byggt 19 kedjehus som tillsammans bildar kvarteret Gryningen.

Med landsbygd och åkrar i norr, Tylösand i väst, havet i söder och Halmstads innerstad i öst, ligger Söndrum perfekt placerat för ett uppfyllelserikt liv. Albinsro är ett nybyggt område som snabbt blivit mycket populärt.

 

Kontakt
dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25

Om projektet

Län
Halland
Kommun
Halmstad
Antal
19
Storlek
90-142 kvm
Inflyttning
Höst 2016
Om Albinsro, Halmstad
Närhet till aktiviteter

Med närheten till bad, golf, shopping, naturen och skola inom gångavstånd blir fritiden lite lättare att hinna med. På fem minuter med bilen, är du vid Flygstadens handelscentrum, där du har tillgång till ett stort utbud av affärer.

Nyckelfärdigt med personlig prägel

Invändigt har husen en genomgående hög standard med material från välkända leverantörer. Till exempel ekparkett och golvvärme på entréplan. Självklart kan du vara med och påverka ditt framtida boende genom att göra inredningsval.

I trä för framtiden

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden.

När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Bilder
  • Albinsro Gryningen
  • Albinsro Gryningen
  • Albinsro Gryningen
  • Albinsro Gryningen
  • Albinsro Gryningen
  • Albinsro Gryningen
Bostadstyper och prislista

Hustyp A

Välplanerad enplansvilla om 130 kvm och 3 rum o kök, med carport, förråd och två altaner.

Hustyp B

Välplanerat tvåplanshus om 149 kvm och 4 sovrum. Med sina två altaner och två balkonger blir huset luftigt och har nära till lek och vila utomhus.

Hustyp C

Välplanerat hus om 131 kvm och med 3 sovrum och en öppen planlösning som släpper in mycket ljus. Sovrummen är samlade på övervåningen och lämnar nedervåningen till umgänge och vardagsliv.
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen