Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Villor, Trönninge, Halmstad

Kvarteret Krongården

Slutsålt
I lugna och sköna Trönninge, 7 km söder om Halmstad, har vi byggt 13 enplansvillor som tillsammans bildar kvarteret Krongården. Kvarteret ligger i ett lugnt område, nära havet. Till stranden Laxvik cyklar man på ett par minuter. Kvarteret har fått sitt namn efter gården som tidigare låg på platsen - Krongården.
Kontakt
dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25

Om projektet

Län
Halland
Kommun
Halmstad
Boendetyp
Villor
Antal
13
Storlek
104-105 kvm
Inflyttning
Februari 2017
Om Trönninge, Halmstad
Nära till service och skola

Krongården ligger i den västra delen av Trönninge samhälle. Här finns både dagis och skola, ända upp till åk 9. På fem minuter med bilen, är du på Eurostop köpcentrum, där du har tillgång till flera affärer. Busshållplats ligger precis bredvid området. 

Nyckelfärdigt med personlig prägel

Smarta interiöra lösningar och ett utseende som håller över tid karaktäriserar villorna. Husen har hög materialstandard men självklart kan du vara med och påverka ditt framtida boende genom att göra inredningsval.

I trä för framtiden

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden.

När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Bilder
  • Trönninge Krongården
  • Trönninge Krongården
  • Trönninge Krongården
  • Trönninge Krongården
  • Trönninge Krongården
  • Trönninge Krongården
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen