Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde

Hus 10

Hustyp B är en villa på 103,5 kvm med öppen planlösning och från det större sovrummet finns ingång till en ”walk-in-closet”.

När du kliver in i huset möts du av ett ljust vardagsrum som tillsammmans med kök bildar ett stort rum med generösa ytor. Perfekt för umgänge och dessutom i direkt anslutning till uteplatsen. Villan har två ingångar varav en till klädvården, vilket kan vara skönt då du kommer jordig från ett arbetspass i trädgården. Huset har två sovrum varav ett lite större och med ingång till en walk-in-closet på 7 m2 och eget badrum. Från det större sovrummet finns utgång till altanen. De andra sovrummet ligger lite mer avskilt och passar också som arbetsrum.

Standarden är genomgående hög och material och inredning kommer från kända kvalitetsleverantörer. Kanske längtar du efter att krypa upp framför brasan kyliga vinterkvälllar? Då kan du välja en kamin ur vårt breda tillvalssortiment. Det är lätt att tilltalas av denna villa som passar perfekt för den lilla famliljen.

 

RUMSBESKRIVNING

Rum: Ekparkett. Målad väv på väggar och vita golvlister. Klinkergolv i entré
Kök: Vita moderna köksinredningar med släta luckor. Vita vitvaror. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.
Bad: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare, spegelskåp över.
WC: Kakel på väggar. Klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp över.
Klädvård: Klinkergolv. Tvättmaskin, torktumlare och tvättbänk.
Övrigt: Uppvärmning och ventilation sköts av en effektiv frånluftvärmepump från Nibe. Fastigheten är ansluten till fibernät via Halmstads Stadsnät.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Boarea
104 kvm
Tomtarea
524 kvm
Nummer
Hus 10
Våning
Enplans hus
Boendetyp
Hustyp B
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • Hus 10
  • Hus 10
  • Hus 10
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen