Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Trönninge, Halmstad

Hus 12

Hustyp B är en villa på 103,5 kvm med öppen planlösning och från det större sovrummet finns ingång till en ”walk-in-closet”.

När du kliver in i huset möts du av ett ljust vardagsrum som tillsammmans med kök bildar ett stort rum med generösa ytor. Perfekt för umgänge och dessutom i direkt anslutning till uteplatsen. Villan har två ingångar varav en till klädvården, vilket kan vara skönt då du kommer jordig från ett arbetspass i trädgården. Huset har två sovrum varav ett lite större och med ingång till en walk-in-closet på 7 m2 och eget badrum. Från det större sovrummet finns utgång till altanen. De andra sovrummet ligger lite mer avskilt och passar också som arbetsrum.

Standarden är genomgående hög och material och inredning kommer från kända kvalitetsleverantörer. Kanske längtar du efter att krypa upp framför brasan kyliga vinterkvälllar? Då kan du välja en kamin ur vårt breda tillvalssortiment. Det är lätt att tilltalas av denna villa som passar perfekt för den lilla famliljen.

 

RUMSBESKRIVNING

Rum: Ekparkett. Målad väv på väggar och vita golvlister. Klinkergolv i entré
Kök: Vita moderna köksinredningar med släta luckor. Vita vitvaror. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.
Bad: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare, spegelskåp över.
WC: Kakel på väggar. Klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp över.
Klädvård: Klinkergolv. Tvättmaskin, torktumlare och tvättbänk.
Övrigt: Uppvärmning och ventilation sköts av en effektiv frånluftvärmepump från Nibe. Fastigheten är ansluten till fibernät via Halmstads Stadsnät.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Boarea
104 kvm
Tomtarea
489 kvm
Nummer
Hus 12
Våning
Enplans
Boendetyp
Hustyp B
Kontakt
mikael_niwenros mikael_niwenros
Mikael Niwenros
Mäklare, Niwenros

Tel: 0709-58 58 76
Bilder
  • Hus 12
  • Hus 12
  • Hus 12
Bostadstyper och prislista
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen