Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde

Hus 13

I hustyp A nyttjar man varenda kvadratmeter på bästa sätt. Huset är välplanerat och upplevs rymligt med sina 105 kvm.

Vardagsrum och kök har öppen planlösning som inbjuder till fest och umgänge, dessutom finns utgång till altan och trädgård. Huset har tre stora sovrum. Det största rummet är placerat med egen utgång till altan, medans de övriga ligger, i motsatt vädersteck, ut mot gatan.

Villan har även två klädkammare/förråd vilket ger utrymme för extra förvaring. Klädvården är fullt utrustad med tvättmaskinoch torktumlare. Den fungerar bra som groventré - perfekt när barnen kommer in efter lek utomhus.

Standarden är hög med ekparkett i samtliga rum. Badrums- och köksinredning kommer från kända märkesleverantörer - det gäller alla våra villor. Söker du efter en villa som är lättskött och upplevs rymlig, då kanske denna villa passar dig.

 

RUMSBESKRIVNING

Rum: Ekparkett. Målad väv på väggar och vita golvlister. Klinkergolv i entré.

Kök: Vita moderna köksinredningar med släta luckor. Vita vitvaror. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

Bad: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare, spegelskåp över.

WC: Kakel på väggar. Klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp över.

Klädvård: Klinkergolv. Tvättmaskin, torktumlare och tvättbänk.

Övrigt: Uppvärmning och ventilation sköts av en effektiv frånluftvärmepump från Nibe. Fastigheten är ansluten till fibernät via Halmstads Stadsnät.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Boarea
105 kvm
Tomtarea
483 kvm
Nummer
Hus 13
Våning
Enplans hsu
Boendetyp
Hustyp A
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • Hus 13
  • Hus 13
  • Hus 13
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen