Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde

Tomt 6

Vitmålade fasader, grå knutar och karaktäristiska detaljer kring fönster och dörrar gör att de nya hallandslängorna i kvarteret Ingmansgård smälter in i den mysiga och lantliga omgivningen.

De långsmala huskropparna kräver inga bärande innerväggar, och ger därför stora valmöjligheter till olika planlösningar. I standardutförandet erbjuds två sovrum, två WC och en väl tilltagen tvättstuga i ena delen av huset, och i andra delen bildar kök och vardagsrum en öppen och ljus avdelning. Vill du ha ett extra rum kan du enkelt dela ett utav sovrummen. Välj en kamin ur vårt breda tillvalssortiment som värmer extra mycket under höstens och vinterns kalla dagar.

Du kan även välja att inreda vinden och få 55 kvm extra boyta. Få två eller tre extra sovrum, en ateljé, en TV-hörna eller ett lekrum till barnen. Kanske du hellre vill skapa extra rymd tillsammans med entréplan genom att öppna upp till nock? Möjligheterna är många. På utsidan kan du välja till en härlig veranda, en carport/garage eller ett förråd. Invändigt har husen en genomgående hög standard med materaial från välkända leverantörer. Till exempel ekparkett och golvvärme i alla rum.

På utsidan kan du välja till en härlig veranda, carport/garage eller förråd.

För att minska miljöpåverkan bygger vi våra hus i trä och använder oss av väggar, golv och fönster som klarar det nya hårdare energikravet. På så sätt blir husen energieffektiva och vi hjälps åt att skapa en hållbar framtid.

RUMSBESKRIVNING

Nyckelfärdiga villor med hög kvalitet

Vi erbjuder nyckelfärdiga villor med hög materialstandard från välkända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färger, tapeter och material. Kontakta våra säljare för ytterligare information om materialstandard och tillval.

RUM: Ekparkett. Tapetserade väggar och vita golvlister. Klinkergolv i entré.

KÖK: Moderna köksinredningar. Frys med “no frost”. Infälld spishäll. Diskmaskin. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

BAD: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp över.

WC: Vitmålad vävtapet på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegel.

KLÄDVÅRD: Vitmålad vävtapet på väggar och klinker på golv. Tvättmaskin och torktumlare. Skåp med bänkskiva och tvättho.

ÖVRIGT: Uppvärmning och ventilation sköts av en effektiv frånluftvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på entréplan. Fastigheten är ansluten till Halmstad stadsnät.

 

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Boarea
100 kvm
Tomtarea
ca 603 kvm
Nummer
Hus 6
Boendetyp
Villa
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • Hus 6
  • Hus 6
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen