Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Villor, Ringenäs, Halmstad

Strandlida

1 bostäder
kvar

Högt beläget i Ringenäs med en vacker utsikt över havet och solnedgången i väster hittar du Strandlida. Här uppförs fyra tilltalande villor med flera uteplatser och fina siktlinjer. I närheten finns hästhagar, golfklubbar och Onsjöberget med sina goda rekreationsmöjligheter men samtidigt är man endast minuter från Halmstad centrum.

 

Kontakt
mikael_niwenros
Mikael Niwenros
Mäklare, Niwenros

Tel: 0709-58 58 76

Om projektet

Län
Halland
Kommun
Halmstad
Antal
4
Storlek
196 - 238 kvm
Om Ringenäs, Halmstad
din personliga stil

Att köpa ett nyckelfärdigt hem ska vara enkelt, tryggt och bekvämt. Vi använder oss enbart av material med hög standard från välkända leverantörer. Eftersom vi alla har olika stilar, kan du själv vara med och påverka ditt framtida hem genom val av färg, tapeter, inredningsmaterial och produkter. Tillsammans med projektledaren väljer du de produkter som passar dig bäst.

 

Arkitektens inspiration

Arkitektens inspiration till Strandlida är havet och naturen. Husen är byggda i trä med stora glaspartier, fasader i naturligt vackert järn-vitriol och med en skiftande kulör av sedum på taken. Här skapas en harmoni som gör att villorna smälter in med naturen och gränsen mellan ute och inne suddas ut.

golfintresserad?

Då har du kommit rätt! Strandlida är beläget granne med Ringenäs Golfklubb. Med utsikt över banan och bort mot den vackra miljön runt klubbhuset, finns det alltid något intressant att titta på - även om du inte orkar lyfta ett finger! 

För mer information om klubben samt deras ypperliga restaurang - kika in på www.rigk.se

Bilder
  • Ringenäs
  • Ringenäs
  • Ringenäs
  • Ringenäs
  • Ringenäs
  • Ringenäs
Bostadstyper och prislista

Hus B1

Hus B1 är 196 kvm på två plan och har ett separat garage.

Hus B2

Hus B2 är 212 kvm på två plan och har ett separat garage.

Hus A1

Hus A1 är en tvåplansvilla om 238 kvm. Detta hus uppförs som visningshus. Kontakta säljaren om du är intresserad av detta hus.

Hus A2

Hus A2 är 238 kvm på två plan och har ett separat garage.
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen