Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Parhus, Snöstorp, Halmstad

Snöstorps Bygata - etapp 1

Planeras
I Snöstorp, ca 4 km öster om Halmstad centrum, planerar vi för ett helt nytt bostadsområde – Snöstorps Bygata. Där det tidigare låg en idrottsplats bygger vi totalt 36 bostäder i form av parhus. I den första etappen av totalt tre, uppför vi åtta parhus.

Vid Snöstorps Bygata erbjuder vi ett modernt boende med genuin bykänsla i parhus om ca 120 kvm. Du bor med hela Halmstads utbud av kultur, nöje och shopping på bekvämt cykelavstånd samtidigt som du har grönområden och böljande åkerlandskap runt knuten. Närheten till havet bjuder också på fina möjligheter till avkoppling och rekreation.

Parhusen ligger utmed den lugna bygatan och skapar en trygg miljö för de boende med små avstånd till varandra. Utanför dörren kan du parkera både bilen, cykeln och barnvagnen. Här finns också en liten plats för att sitta ner och ta en fika i solen.

Just nu pågår VIP-försäljning. Det innebär att inbjudan till vår VIP-säljstart redan har gått ut och att bostäderna släpps till allmän försäljning först efter att VIP-försäljningen är avslutad.

Kontakt
mikael_niwenros
Mikael Niwenros
Mäklare, Niwenros

Tel: 0709-58 58 76
anders_wennerstrom_sv
Anders Wennerström
Projektchef syd, Derome Mark & Bostad

Tel: 0340-66 65 96

Om projektet

Län
Hallands Län
Kommun
Halmstad Kommun
Boendetyp
Parhus
Antal
8 st - etapp 1
Storlek
ca 120 kvm
Byggstart
Vår/sommar 2017
Säljstart
Mars 2017
Om Snöstorp, Halmstad
Ett par sitter och fikar
Lokal aktivitet

I vardagen når du det mesta du behöver inom ett par minuter. Förskola och skola f-5 finns i området. På andra sidan Växjövägen, i Vallås centrum, ligger livsmedelsaffär, vårdcentral, apotek och bibliotek. Söker du ytterligare shoppingmöjligheter har du köpcentret vid Eurostop och stormarknader och större butiker i Stenalyckan.

Bokhylla
En gemytlig bygata

Var man än bor i Snöstors Bygata så har man alltid nära till grannar och grönska, aktivitet och rekreation. Gång och cykelstråk binder samman gamla och nya områden i Snöstorp och knyter samman området till en helhet.

Området blir en gemytlig bygata där boende och besökare möts naturligt för vardagens händelser.

I trä för framtiden

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden.

När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Bilder
  • Snöstorps Bygata
  • Snöstorps Bygata
  • Snöstorps Bygata
  • Snöstorps Bygata
  • Snöstorps Bygata
  • Snöstorps Bygata
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen