Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Villa, Snöstorp, Halmstad

Snöstorps Bygata

Planeras

Derome Mark & Bostad planerar att uppföra 36 stycken äganderätter i radhus/ kedjehus utförande i Snöstorp. Med 4 km från Halmstad centrum, närhet till Eurostop och med mycket goda pendlingsförhållanden ligger Snöstorp ort i ett utmärkt utgångsläge.

Snöstorps nya område kommer att för trakten ha en välbekant arkitektur, med röda sadeltak och genuin karaktär med lokal förankring. Varje äganderätt kommer att ha en privat trädgård men även tillgång till den gröna trädgårdsstaden runt knuten.

Längs med bygatan ligger äganderätter med sin ytterdörr och carport mot gatan, här finns plats för cykeln och bilen men även möten med grannar och möjlighet att inta sitt morgonkaffe på förplatsen.


Anmäl ditt intresse på länken nedan!

 

 

Kontakt
anders_wennerstrom_sv
Anders Wennerström
Projektledare, Derome Mark & Bostad

Tel: 0340-66 65 96

Om projektet

Län
Hallands Län
Kommun
Halmstad Kommun
Boendetyp
Radhus/ Kedjehus
Antal
36 st
Byggstart
Vår/ sommar 2017
Säljstart
Vinter 2017
Om Snöstorp, Halmstad
Ett par sitter och fikar
Lokal aktivitet

Gång och cykelstråk binder samman gamla och nya områden i Snöstorp och knyter samman området till en helhet.

I kärnan av den nya bebyggelsen finns möjligheter för alla generationer att mötas - vid grillen, i en bouleturnering, vid odlingslotter eller på lekplatsen. En central vattenspegel markerar den gamla fotbollsplanens mittpunkt.

Längre västerut planeras en multiarena och vidare en grön zon med slinga för promenader och jogging, intill öppna dammar som hanterar dagvattnet som rinner öppet genom området.

Bokhylla
En gemytlig bygata

Området blir en gemytlig bygata där boende och besökare möts naturligt för vardagens händelser. Den gamla idrottsplanen kommer göra sig påminnd genom en bevarad grönska och fokus på aktivitet och i områdets kärna planeras en multiarena för olika sporter, odlingslotter, bouleplan och slingor för vandring och joggingturer längs med vatten- och grönstråk.

Var man än bor i Snöstors Bygata så har man alltid nära till grannar och grönska, aktivitet och rekreation.

Hyresrätter

Är du intresserad av en hyresrätt?

Derome Förvaltning planerar att uppför ca. 36 stycken hyresrätter om 2-3 rok med fönster åt två vädersträck och rymliga balkonger där de boende får närkontakt med den gröna miljön utanför. Husen planeras att ackompanjeras av cykelhus och plats gemensam parkering och miljöhus i närliggande läge.

Vill du veta mer om hyresrätterna? Kontakta Derome Förvaltning för mer information.

Bilder
  • Bild på lupiner
  • Snöstorps Bygata
  • Snöstorps Bygata
  • Snöstorps Bygata
  • Snöstorps Bygata
Bild på lupiner
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen