Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Villa, Snöstorp, Halmstad

Snöstorps Bygata

Planeras
Derome Mark & Bostad planerar för 36 parhus i Snöstorp. Med 4 km från Halmstad centrum, närhet till Eurostop och med mycket goda pendlingsförhållanden ligger Snöstorp samhälle i ett utmärkt utgångsläge.


Snöstorps nya område kommer att för trakten ha en välbekant arkitektur, med röda sadeltak och genuin karaktär med lokal förankring. Varje äganderätt kommer att ha en privat trädgård men även tillgång till den gröna trädgårdsstaden runt knuten.

Längs med bygatan ligger äganderätter med sin ytterdörr och carport mot gatan, här finns plats för cykeln och bilen men även möten med grannar och möjlighet att inta sitt morgonkaffe på förplatsen.


Anmäl ditt intresse på länken nedan!

Kontakt
anders_wennerstrom_sv
Anders Wennerström
Projektchef syd, Derome Mark & Bostad

Tel: 0340-66 65 96

Om projektet

Län
Hallands Län
Kommun
Halmstad Kommun
Boendetyp
Parhus
Antal
36 st
Storlek
ca. 125 kvm
Byggstart
Vår/sommar 2017
Säljstart
Feb/mars 2017
Om Snöstorp, Halmstad
Ett par sitter och fikar
Lokal aktivitet

Den gamla idrottsplanen kommer göra sig påminnd genom en bevarad grönska och längre västerut planeras en grön zon med slinga för promenader och jogging, intill öppna dammar som hanterar dagvattnet som rinner öppet genom området.

Bokhylla
En gemytlig bygata

Var man än bor i Snöstors Bygata så har man alltid nära till grannar och grönska, aktivitet och rekreation. Gång och cykelstråk binder samman gamla och nya områden i Snöstorp och knyter samman området till en helhet.

Området blir en gemytlig bygata där boende och besökare möts naturligt för vardagens händelser.

I trä för framtiden

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden.

När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Bilder
  • Bild på lupiner
  • Snöstorps Bygata
  • Snöstorps Bygata
  • Snöstorps Bygata
  • Snöstorps Bygata
Bild på lupiner
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen