Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Villa, Bostadsrätt, Kungsbacka

Fjärås Kyrkby Må

Planeras
I södra Fjärås planerar vi för en blandad bebyggelse med äganderätter, bostadsrätter och hyresrätter. Planering av området pågår och säljstart beräknas till vintern 2017/2018.

Du kan redan nu anmäla intresse. Då får du information om området så snart vi har mer att berätta! Intresseanmälan för hyresrätter gör du hos Derome Förvaltning, www.deromeforvaltning.se

 

Kontakt
anders_jonsaker_sv
Anders Jonsåker
Divisionschef, Derome Mark & Bostad

Tel: 0340-66 64 77

Om projektet

Län
Halland
Kommun
Kungsbacka
Boendetyp
Bostadsrätter & äganderätter
Säljstart
Prel. vintern 2017/2018
Om Kungsbacka
Natursköna omgivningar

Naturen runt Fjärås bjuder på stor mångfald och en vidunderlig utsikt över skog och sjö. På toppen av Fjärås Bräcka, alldeles nära sjön Lygnerns södra vik, ligger Naturum som är ett trevligt och spännande utställningscentrum med information om traktens kulturhistoria och naturen omkring. Njut av omgivningen, ta en promenad och låt dig hänföras av utsikten ut mot havet, flera kilometer bort.

Levande centrum

I ett böljande landskap ligger Fjärås, med närhet till både sjö och hav. Här finns ett litet levande centrum med matbutiker, bageri, pizzeria, vårdcentral och idrottsanläggning. 

Storstadspulsen finns på nära håll i Göteborg och mysiga Kungsbacka, med stort utbud av affärer, bibliotek m.m., når man på bara några minuter med bil eller buss. Här finns även skolor i form av förskola och upp till och med högstadienivå.

I trä för framtiden

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden.

När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Bilder
  • Fjärås Kyrkby Må
  • Fjärås Kyrkby Må
  • Fjärås Kyrkby Må
  • Fjärås Kyrkby Må
  • Fjärås Kyrkby Må
  • Fjärås Kyrkby Må
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen