Hoppa till innehållet

Sandlyckan Kullavik

Kullavik är ett utpräglat villasamhälle som börjar vid Kungsbacka kommuns norra gräns mot Göteborg och sträcker sig söderut ned till Malevik norr om Särö. Kullavik har flera vikar, badstränder och klippor typiska för den svenska västkusten.
Att bo i Sandlyckan Kullavik
Mellan hav och stad

Kullavik har flera vikar, badstränder och klippor typiska för den svenska västkusten; Korshamn, Kyvik, Kullaviks hamn, Gillvik, Kullsvik och Skalvik.

Kullaviks Båthamn är hemmahamn för Kullaviks kanot- och kappseglingsklubb (KKKK), en klubb inom kappsegling för ungdomar.

Livskvalitet

I Kullavik är det nära till det härliga havet. Att ta en promenad ner till strandkanten för en fika eller bara njuta av solen, kommer att bli vardag för den som flyttar hit.

Kullavik är ett livfullt samhälle med den mesta service man kan önska på hemmaplan såsom  affärer, förskolor, skola och bra kommunikationer inom regionen. 

I Kullavik – Sandlyckan - kommer vi att bygga ca 110 bostäder i olika upplåtelseformer. Derome Mark & Bostad kommer att bygga bostadsrätter samt villor och vårt systerföretag Derome Förvaltning ska bygga hyresrätter samt ett äldreboende i området (observera att det är egen intresselista för dessa på Förvaltningens hemsida - se nedan. Äldreboendet fördelas av Kungsbacka kommun). Detaljplanen vann i slutet av juni laga kraft och vi planerar nu att säljstarta äganderätterna i kvartal 1-2016. Byggstarten planeras ske under 2016.

 

Hyreslägenheter och tomter med friliggande villor

Derome Förvaltning erbjuder hyreslägenheter och dessa planerar vi att byggstarta hösten 2016, med preliminär inflyttning våren 2018. Är du intresserad av hyreslägenheterna och ännu inte anmält ditt intresse hos Derome Förvaltning så gör du det här.
Derome Förvaltnings hemsida för Sandlyckan

A-hus erbjuder tomter med friliggande villor. Tidpunkten för säljstart är ej beslutad, det är tidsmässigt beroende av Lantmäteriets arbete, dock tidigast höst/vinter 2016. Är du intresserad av en tomt med friliggande villa från A-hus så anmäler du ditt intresse här.
A-Hus hemsida för Sandlyckan
 

 

 

Bostäder i Sandlyckan Kullavik
Hitta till Sandlyckan Kullavik
BILDER
  • Sandlyckan Kullavik
  • Sandlyckan Kullavik
  • Sandlyckan Kullavik
  • Sandlyckan Kullavik
Produkten har lagts i kundvagnen