Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Bostadsrätt, Sandlyckan-Kullavik, Kungsbacka

Brf Tornseglaren

Planeras
Sandlyckan i Kullavik ligger naturskönt inpassat i kulturlandskapet mellan hav och skog. Här bygger vi ett helt nytt bostadsområde, en unik möjlighet för dig som vill ha närhet till havet, närservice och ett bekvämt pendlingsavstånd till Göteborg.


I vår andra etapp i Sandlyckan – Brf Tornseglaren – erbjuder vi 30 bostadsrätter om 3-4 rok. Kullaviks fina läge med badvänliga vikar och saltstänkta klippor har lockat seglare och sommargäster sedan länge. Tack vare det pendlingsvänliga avståndet har sommarstugorna längs kusten idag vuxit upp till moderna villaområden. Här finns all service som man kan önska sig av ett etablerat samhälle, ett bekvämt boende och en aktiv fritid.

Bostadsrätterna är fördelade i sex flerbostadshus som ligger runt en mysig innergård. Under innergården finns ett gemensamt parkeringsgarage som du når från trapphusen i trevåningshusen eller från uppgången på gården.

De sex huskropparna har två olika utseenden;

Sjömagasinet 1-3 är tre våningar högt med 6 bostadsrätter i varje hus. Lägenheterna har ett härligt ljusinsläpp från sina höga fönster. Alla lägenheterna har balkong eller uteplats i söder- eller västerläge. 

Brygghuset 4-6 är tvåvåningshus och rymmer 4 bostadsrätter i varje hus. Här bor du med egen entré från din entréterrass eller uteplats samt en härlig balkong eller uteplats i söder- eller västerläge.

 

Just nu pågår VIP-försäljning. Det innebär att inbjudan till vår VIP-säljstart redan har gått ut och att bostäderna släpps till allmän försäljning först efter att VIP-försäljningen är avslutad.

 

 

 

Kontakt
orjan_jonsson_sv
Örjan Jonsson
Projektchef väst, Derome Mark & Bostad

Tel: 0340-66 64 22
Carin Lander
Säljare, Derome Mark & Bostad

Tel: 031-69 00 34
Mobil: 0703-97 28 82
Stefan_aaltonen
Stefan Aaltonen
Säljare, Derome Mark & Bostad

Tel: 031-69 00 34
Mobil: 0708-22 75 19

Om projektet

Län
Halland
Kommun
Kungsbacka
Boendetyp
Bostadsrätter
Antal
30
Storlek
74 - 105 kvm
Byggstart
2017
Säljstart
VIP-försäljning pågår
Inflyttning
2018
Om Sandlyckan-Kullavik, Kungsbacka
Ett livfullt samhälle

Från Sandlyckan har du tio minuters promenad till Kullaviks centrum med mataffär, apotek, café och restaurang. Med buss är du inne på Göteborgs centralstation på en halvtimma och på tio minuter med bil är du ute på E6-an. Närheten till Kungsbacka med sitt populära utbud av shopping och restauranger är också uppskattat.

Hyreslägenheter

Derome Förvaltning kommer även att bygga i området och planen är att bygga cirka 30 hyreslägenheter. Om du är intresserad av att ansluta dig till Förvaltningens hyreskö, besök deras hemsida där du hittar mer information om hur du går tillväga.

www.deromeförvaltning.se

Västkustidyll

Havet och naturen är betydelsefull för de som bor i Kullavik och här finns flera vikar, badstränder och klippor typiska för den svenska västkusten. Att ta en promenad ner till strandkanten för en fika eller bara njuta av solen, kommer att bli vardag för dig som flyttar hit. Eller att sitta på klipporna nere vid hamnen en ljummen sommarkväll – när salta vindar från havet blandar sig med lukten av nyklippt gräs och inbjudande dofter från grillen. Välkommen hit!

Bilder
  • Brf Tornseglaren
  • Brf Tornseglaren
  • Brf Tornseglaren
  • Brf Tornseglaren
  • Brf Tornseglaren
  • Brf Tornseglaren
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen