Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Bostadsrätt, Sandlyckan-Kullavik, Kungsbacka

Brf Tornseglaren

Planeras
Välkommen till Brf Tornseglaren! Här planerar vi att bygga klimatsmarta bostadsrätter. Med havet, härligt friluftsliv och goda pendlingsmöjligheter till centrala Göteborg, blir livet i Sandlyckan precis så avslappnat och innehållsrikt som man önskar sig!

Preliminär säljstart beräknar vi till höst/vinter 2016, så anmäl ditt intresse redan nu!

 

 

Kontakt
orjan_jonsson_sv
Örjan Jonsson
Projektledare, Derome Mark & Bostad

Tel: 0340-66 64 22

Om projektet

Län
Halland
Kommun
Kungsbacka
Boendetyp
Bostadsrätter
Antal
30
Säljstart
höst/vinter 2016
Inflyttning
2018
Om Sandlyckan-Kullavik, Kungsbacka
Västkustidyll

Kullavik har flera vikar, badstränder och klippor typiska för den svenska västkusten; Korshamn, Kyvik, Kullaviks hamn, Gillvik, Kullsvik och Skalvik.

Kullaviks Båthamn är hemmahamn för Kullaviks kanot- och kappseglingsklubb (KKKK), en klubb inom kappsegling för ungdomar.

Hyresrätter

Derome Förvaltning kommer även att bygga i området och planen är att bygga cirka 30 hyresrätter. Om du är intresserad av att ansluta dig till Förvaltningens hyreskö, besök deras hemsida där du hittar mer information om hur du går tillväga.

www.deromeförvaltning.se

I trä för framtiden

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden.

När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Bilder
  • Brf Tornseglaren
  • Brf Tornseglaren
  • Brf Tornseglaren
  • Brf Tornseglaren
  • Brf Tornseglaren
  • Brf Tornseglaren
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen