Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Villor, Sandlyckan-Kullavik, Kungsbacka

Seglarängen

Slutsålt
Välkommen till kvarteret Seglarängen i Sandlyckan, Kullavik!

Vår första etapp kvarteret Seglarängen består av 24 villor om 100-154 kvm, 15 st tvåplanshus och 9 enplanshus. Byggstarten för Seglarängen är planerad till mars 2016 och första inflyttningen blir preliminärt i september 2016.

Här finns Bofakta för Seglarängen att titta på och ladda ner. Finns även under "Länkar" lite längre ner på sidan.

 

 

Kontakt
Carin Lander
Säljare, Derome Mark & Bostad

Tel: 031-69 00 34
Mobil: 0703-97 28 82
Stefan_aaltonen
Stefan Aaltonen
Säljare, Derome Mark & Bostad

Tel: 031-69 00 34
Mobil: 0708-22 75 19

Om projektet

Län
Halland
Kommun
Kungsbacka
Boendetyp
Villor
Antal
24
Storlek
100-154 kvm
Byggstart
vår 2016
Säljstart
jan/feb 2016
Inflyttning
startar hösten 2016
Om Sandlyckan-Kullavik, Kungsbacka
Ett livfullt samhälle

Från Sandlyckan har du tio minuters promenad till Kullaviks centrum med mataffär, apotek, café och restaurang. Med buss är du inne på Göteborgs centralstation på en halvtimma och på tio minuter med bil är du ute på E6-an. Närheten till Kungsbacka med sitt populära utbud av shopping och restauranger är också uppskattat.

Hyresrätter

Derome Förvaltning kommer även att bygga i området. Planen är att bygga cirka 30 hyresrätter. Om du är intresserad av att ansluta dig till Förvaltningens hyreskö, besök deras hemsida där du hittar mer information om hur du går tillväga.

www.deromeförvaltning.se

I TRÄ FÖR FRAMTIDEN

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden.

När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Bilder
  • Kv Seglarängen
  • Kv Seglarängen
  • Kv Seglarängen
  • Kv Seglarängen
  • Kv Seglarängen
  • Kv Seglarängen
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen