Hoppa till innehållet
Planeras
VIP Försäljning
Försäljning pågår
Slutsålt
Villor, Sandlyckan-Kullavik, Kungsbacka

Seglarängen

Slutsålt
Välkommen till kvarteret Seglarängen i Sandlyckan, Kullavik! Ett nytt bostadsområde bestående av 24 villor som ligger naturskönt inpassat i kulturlandskapet mellan hav och skog.


Här har vi kunnat erbjuda en unik möjlighet för dem som vill ha närhet till havet, närservice och ett bekvämt pendlingsavstånd till Göteborg. Kullaviks fina läge med badvänliga vikar och saltstänkta klippor har lockat seglare och sommargäster sedan länge. Tack vare det pendlingsvänliga avståndet har sommarstugorna längs kusten idag vuxit upp till moderna villaområden. Här finns all service som man kan önska sig av ett etablerat samhälle, ett bekvämt boende och en aktiv fritid.

Kontakt
dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Ring Derome

Om projektet

Län
Halland
Kommun
Kungsbacka
Boendetyp
Villor
Antal
24
Storlek
100-154 kvm
Inflyttning
2017
Om Sandlyckan-Kullavik, Kungsbacka
Ett livfullt samhälle

Från Sandlyckan har du tio minuters promenad till Kullaviks centrum med mataffär, apotek, café och restaurang. Med buss är du inne på Göteborgs centralstation på en halvtimma och på tio minuter med bil är du ute på E6-an. Närheten till Kungsbacka med sitt populära utbud av shopping och restauranger är också uppskattat.

Hyresrätter

Derome Förvaltning kommer även att bygga i området. Planen är att bygga cirka 30 hyresrätter. Om du är intresserad av att ansluta dig till Förvaltningens hyreskö, besök deras hemsida där du hittar mer information om hur du går tillväga.

www.deromeförvaltning.se

I TRÄ FÖR FRAMTIDEN

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden.

När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Bilder
  • Kv Seglarängen
  • Kv Seglarängen
  • Kv Seglarängen
  • Kv Seglarängen
  • Kv Seglarängen
  • Kv Seglarängen
Vill du sälja mark? Läs mer
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen