Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Villa, Laholm

Kungsbygget

7 bostäder
kvar

I Kungsbygget har vi 39 tomter till försäljning. Området ligger vid natursköna Hallandsåsen och nära till både bad och skidanläggning vilket ger goda möjligheter till ett härligt aktivt friluftsliv året runt.

Kungsbyggets centrala läge vid Hallandsåsen och Laholm ger närhet till stadens affärsliv, näringsliv, tåg, motorväg och badstränder.

 

Kontakt
hakan_danfors
Håkan Danfors
Fastighetsmäklare, Danfors Fastighetsförmedling

Tel: 0430-282 50
Mobil: 0706-72 82 50

Om projektet

Län
Halland
Kommun
Laholm
Antal
39
Inflyttning
Efter överenskommelse
Om Laholm
Vi hjälper dig att hitta rätt hus till din tomt

Tomterna säljs med byggyta 80 kvm och biyta 40 kvm. Vi hjälper dig gärna att välja hus som passar din tomt.

Ett unikt boende

Boendet blir unikt med tillgång till vintersport, golf, friskvård, fiske, vandringsleder, cykelturer och ridning. Fritidsbyn kommer att erbjuda verksamhet året runt, med både vinter- och sommaraktiviteter.

I trä för framtiden

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden.

När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Bilder
  • Kungsbygget
  • Kungsbygget
  • Kungsbygget
Bostadstyper och prislista

Tomterna ligger vid Hallandsås friskvårdscentrum och nära både bad och skidanläggning.
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen