Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Bostadsrätt, Varberg

Brf Bryggaregatan

Slutsålt
Mitt i centrala Varberg, i kvarteret Vindragaren, uppför vi Brf Bryggaregatan; två röda tegelhus – om fyra våningar – med åtta fantastiska bostadsrätter. Här har de boende ett eget våningsplan med generösa ljusinsläpp, stora umgängesytor och öppen planlösning.

 

Från våningens tre balkonger – delvis inglasade – kan man njuta av soliga dagar och den salta havsbrisen! Med närhet till allt som Varberg har att erbjuda av handel, torgliv, mat- och kulturupplevelser. På bekvämt promenadavstånd nås torget, naturområden, havet, strandpromenaden och fästningen.

Kontakt
dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25

Om projektet

Län
Halland
Kommun
Varberg
Boendetyp
Bostadsrätter
Antal
8
Storlek
123 kvm
Byggstart
Höst/Vinter 2015
Inflyttning
November 2016
Om Varberg
Nära havet vill jag bo

I centrala Varberg är det aldrig långt till havet och salta bad, som sträcker sig från Apelviken i söder upp till Barnens Badstrand vid Varbergs Fästning. Längs strandpromenaden finns en fantastisk och unik miljö som genom åren blivit en naturlig samlingplats för både varbergare och besökare från när o fjärran. Kom och njut vid havet! 

Västkustens kreativa mittpunkt

Varbergs Kommun har en vision - att bli västkustens kreativa mittpunkt! Och det finns alla möjligheter till detta tack vare stort entreprenörskap och engagemang. Och kanske hjälper också närheten till det föränderliga havet - många syns promenera längs vattenlinjen, så här kläcks säkert en och annan idé!

I trä för framtiden

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden.

När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Bilder
  • Brf Bryggaregatan
  • Brf Bryggaregatan
  • Brf Bryggaregatan
  • Brf Bryggaregatan
  • Brf Bryggaregatan
Bostadstyper och prislista

Lägenhet 1101

Denna lägenhet ligger på bottenplan i hus 1, med balkonger mot nordväst. Husen i brf Bryggaregatan är ett gediget hantverk med sin trästomme och karaktäristiska tegelfasad. Här finns en känsla av äldre bebyggelse med attraktiv och modern planlösning. Balkongen skapar känslan av ett välkomnande uterum där trädetaljer tillsammans med panel skapar ett ombonat intryck. Den gröna gården har plats för möten och mysiga sittplatser, och här återkommer den röda tegelfärgen på gårdens gångar och bidrar till kvarterets helhet. Läs mer nedan.

Lägenhet 1201, 1301, 2201 och 2301

Dessa lägenheter ligger på våning 2 och 3 i hus 1 och 2. Husen i brf Bryggaregatan är ett gediget hantverk med sin trästomme och karaktäristiska tegelfasad. Här finns en känsla av äldre bebyggelse med attraktiv och modern planlösning. Balkongen skapar känslan av ett välkomnande uterum där trädetaljer tillsammans med panel skapar ett ombonat intryck. Den gröna gården har plats för möten och mysiga sittplatser, och här återkommer den röda tegelfärgen på gårdens gångar och bidrar till kvarterets helhet. Läs mer nedan.

Lägenhet 1401 och 2401

Detta är topplägenheterna i hus 1 och 2, med härlig utsikt över staden. Husen i brf Bryggaregatan är ett gediget hantverk med sin trästomme och karaktäristiska tegelfasad. Här finns en känsla av äldre bebyggelse med attraktiv och modern planlösning. Balkongen skapar känslan av ett välkomnande uterum där trädetaljer tillsammans med panel skapar ett ombonat intryck. Den gröna gården har plats för möten och mysiga sittplatser, och här återkommer den röda tegelfärgen på gårdens gångar och bidrar till kvarterets helhet. Läs mer nedan.

Lägenhet 2101

Denna lägenhet ligger i bottenplanet av hus 2, med en skön innergårdsmiljö utanför uteplatsen/balkongen. Husen i brf Bryggaregatan är ett gediget hantverk med sin trästomme och karaktäristiska tegelfasad. Här finns en känsla av äldre bebyggelse med attraktiv och modern planlösning. Balkongen skapar känslan av ett välkomnande uterum där trädetaljer tillsammans med panel skapar ett ombonat intryck. Den gröna gården har plats för möten och mysiga sittplatser, och här återkommer den röda tegelfärgen på gårdens gångar och bidrar till kvarterets helhet. Läs mer nedan.
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen