Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde

Lägenhet 1002

I tvårumslägenheterna kan du njuta av ett stort härligt vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in mycket ljus.

I Brf Engelbrekt bor du med fantastisk utsikt mot havet och ut över Varbergs magnifika fästning.För boende på markplan erbjuds ett inglasat uterum samt uteplats och egen täppa, inramad av en häck. Lägenheterna över markplan har varsin härlig inglasad balkong som blir ett skönt uterum skyddat från väder och vind. Självklart finns det hiss i huset och till varje lägenhet finns ett förråd i separat byggnad. Carport och parkeringsplats kan också erbjudas.

Trevlig utemiljö
Utvändigt får huset en karaktär som passar väl in i omgivningen och med ett material som bara blir vackrare med åren. Här planeras för en trevlig utemiljö med tillgång till en gemensam grillplats – allt för din bekvämlighet och trivsel. En cykel i Varberg är det perfekta transportmedlet, därför har vi sett till att det finns extra många cykelparkeringar nära entrén. 

Hållbar framtid
Här bor du klimatsmart, ditt nya hem är ett gediget hantverk, byggt i trä. För att minska miljöpåverkan använder vi oss av väggar, golv, fönster och värmepump som ger förutsättningar för ett energieffektivt boende. På så sätt hjälps vi åt att skapa en hållbar framtid. 

 

RUMSBESKRIVNING

Inredning och material 
Vi erbjuder nyckelfärdiga lägenheter med hög materialstandard. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material.  Vill du veta mer? Kontakta våra säljare för ytterligare information om materialstandard och tillval.

Standard
Rum: Ekparkett. Klinkergolv i entré. Tapetserade väggar och vitmålade tak och vita golvlister. Målade väggar i klädkammare. Fönsterbänkar i lackad ek. Vita massiva innerdörrar.
Kök: Vit modern köksinredning från Marbodal, med släta luckor, laminerade bänkskivor och rostfria handtag. Dubbel diskho, kyl och frys med “no frost” funktion, infälld spishäll, inbyggnadsugn med varmluft och inbyggd mikrovågsugn.
Bad/wc: Helkaklade väggar och klinker på golv. Tvättställ i kommodskåp med spegelskåp och belysning från Svedbergs. Tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva och överskåp.
Övrigt: Uppvärmningen sker med golvvärme på plan 1 och radiatorer på plan 2-4. Lägenheterna är utrustade med ett ventilationsaggregat där frånluftsvärmen återvinns. Fastigheten är ansluten till Varberg Energis stadsnät.

P-plats / Carport-plats
I föreningen finns 2 p-platser och 10 carport-platser. Kostnad för carport-plats tillkommer med 200 kr / månad.

Driftskostnader
Föreningen har undermätare för el, värme och vatten i varje lägenhet. Fast kostnad för el, värme och vatten samt fastighetsgemensam uppvärmning och vatten fördelas efter andelstal. Kostnaden för egen förbrukning av el, värme och kall- resp varmvatten beräknas utifrån faktisk förbrukning. Den totala kostnaden för hushållsel, värme och vatten beräknas uppgå till 500-1100 kr/månad beroende på förbrukning. Följande belopp kommer föreningen att prel. debitera per månad för en lgh om 2 rok 700 kr, 3 rok 820 kr och 4 rok 970 kr.

Lån m.m.
Månadsavgiften är beräknad utifrån lån om totalt 8.350.000 kr med ett ränteläge om 3,75%. Avgiften kan påverkas av ränteläget vid slutplacering av lån. I avgiften ingår amortering på föreningens lån med totalt 58.000 kr år 1. Räntan är i dagsläget ej terminssäkrad.

Säljaren meddelar köparen definitiv tillträdesdag 12 veckor före inflyttning.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
2 rok rum & kök
Boarea
67,2 kvm
Nummer
1002
Våning
1
Inflyttning
September 2015
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • 1002
  • 1002
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen