Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Bostadsrätt, Göingegården, Varberg

Brf Kungsäpplet

Planeras
Med naturen som granne, bland äppelodlingar och promenadslingor, bygger vi vår nästa etapp på Göingegården. I Brf Kungsäpplet erbjuder vi 30 bostadsrätter om 2-4 rum och kök i storlekarna 66-92 kvm. Här får du möjlighet att välja mellan 2-4 planlösningar i varje lägenhet för att på bästa sätt anpassa den efter dina behov. Alla har stor inglasad balkong eller uteplats. Utvändigt kommer finnas en gemensam gårdsyta med tillgång till odlingslotter.


Just nu pågår VIP-försäljning av den första etappen som innefattar 15 bostadsrätter. Det innebär att inbjudan till vår VIP-säljstart redan har gått ut och att bostäderna släpps till allmän försäljning efter att VIP-försäljningen är avslutad.

Vill du vara med i VIP-försäljningen av den andra etappen i Brf Kungsäpplet - som är planerad till september - anmäl ditt intresse här nedan! 

 

Kontakt
magnus_liljengren
Magnus Liljengren
Fastighetsmäklare, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Tel: 0340-50 19 01
daniel_akesson.jpg
Daniel Åkesson
Projektledare, Derome Mark & Bostad

Tel: 0340-66 64 82

Om projektet

Län
Halland
Kommun
Varberg
Boendetyp
Bostadsrätt
Antal
30 st
Storlek
66-92 kvm
Säljstart
Sommar 2017
Inflyttning
prel. höst 2018
Adress
Ribstonvägen 2-4
Om Göingegården, Varberg
Varbergs nya stadsdel

Norr om Varberg skapar naturen, närheten till havet och staden de bästa förutsättningarna för en plats att trivas på. Här byggs Varbergs nya stadsdel med bostadsrätter, äganderätter och hyresrätter i spännande och varierande arkitektur. Allt på cykelavstånd från Varberg centrum och på bekvämt pendlingsavstånd till Kungsbacka och Göteborg.

Här samsas hyres- och bostadsrätter med radhus och lösvirkesvillor. Mångfalden av bostäder är stor och trivseln i området ännu större! Göingegården växer och många familjer har redan flyttat in i området. Är det din tur härnäst?

Precis invid en genuin gammal äppelodling hittar du Göingegården, centralt beläget nära stan och med utmärkta förbindelser till både Halmstad och Göteborg. Nu en etablerad stadsdel i Varberg som fortsätter att utvecklas. 

Himleån slingrar sig genom samhället och den mysiga Göingeslingan är perfekt för en promenad. Göingegårdens gamla historia finns bevarad med både äppellund och äppelträd utplacerade runt omkring i kvarteren.

Göingegårdens historia - en del av Derome Hus!

2004 - Derome Mark & Bostad köper Göingegårdens 175 hektar mark. Visionen om en ny stadsdel till Varberg väcks till liv.
2006 - Första spadtaget!
2007 - De första hyresgästerna flyttar in.
2008 - Byggstart av det första villakvarteret.
2009 - Kullerbyttans förskola invigs och vi håller i Göingegårdens dag.
2011 - Byggstart av Brf Glasäpplet
2012 - Inflyttning av Brf Glasäpplet och Byggstart av Brf Klaräpplet.
2013 - Inflyttning av Brf Klaräpplet.
2015 - Varbergshus område Äppellunden med sina 24 hus står färdigt och den sista familjen flyttar in i februari 2015.
2015 - Inflyttning av Brf Rubinäpplet.
2016 - Sammanlagt finns här 353 stycken bostäder fördelat på hyres- bostads- och äganderätter!

Bilder
  • Brf Kungsäpplet
  • Brf Kungsäpplet
  • Brf Kungsäpplet
  • Brf Kungsäpplet
  • Brf Kungsäpplet
  • Brf Kungsäpplet
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen