Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde

Lägenhet 1302

Till denna lägenhet finns två planlösningsalternativ. En planlösning är standard och den andra är tillval.

För boende i markplan erbjuds ett inglasat uterum samt uteplats och egen täppa, inramad av en häck. Lägenheterna över markplan har varsin härlig inglasad balkong som blir ett skönt uterum för umgänge större delen av året.. Självklart finns det hiss i huset och till varje lägenhet finns gott om förvaring då det ingår en carport med förråd samt ett extra förråd i separat byggnad.

Dessutom får varje lägenhet sin egen odlingslott, där du själv kan välja att odla grönsaker eller blommor.

Utvändigt får huset en karaktär som passar väl in i omgivningen och med ett material som bara blir vackrare med åren. Här planeras för en trevlig utemiljö med tillgång till en gemensam grillplats och boulebana – allt för din bekvämlighet och trivsel.

Vi har tagit fram ett nytt byggsystem som vi använder oss av när vi bygger Rubinäpplet. Stommen i huset är gjord av trä och skapad för att klara en öppen planlösning. Det är unikt för ett sexvåningshus. Alla trästommar byggs i fabrik och monteras på plats – ett effektivt och miljövänligt sätt att bygga med korta byggtider, mindre vikt och dessutom kostnadseffektivt. För att minska miljöpåverkan ytterligare använder vi oss av väggar, golv och fönster som ger förutsättningar för ett energieffektivt boende. På så sätt hjälps vi åt att skapa en hållbar framtid.

Vi erbjuder nyckelfärdiga lägenheter med hög materialstandard. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material. Kontakta våra säljare för ytterligare information om materialstandard och tillval.

RUMSBESKRIVNING

Inredning och material
Rum: Ekparkett. Klinkergolv i entré. Tapetserade väggar och vitmålade tak och vita golvlister.
Kök: Vit modern köksinredning från Marbodal, med släta luckor, laminerade bänkskivor och rostfria handtag. Dubbel diskho, kyl och frys med “no frost” funktion, infälld spishäll, inbyggnadsugn med varmluft och inbyggd mikrovågsugn.
Bad/WC: Helkaklade väggar och klinker på golv. Tvättställ i kommodskåp med spegelskåp och belysning från Svedbergs. Tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva och överskåp.
Övrigt: Uppvärmningen sker med fjärrvärme. Lägenheterna är utrustade med ett FTX-aggregat där frånluftsvärmen återvinns. Fastigheten är ansluten till Varberg Energis stadsnät.

I föreningen finns 10 p-platser och 8 carport-platser. Kostnad för carport-plats tillkommer med 200 kr / månad. Först till kvarn gäller på platserna.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
2 rok rum & kök
Boarea
66 kvm
Nummer
1302
Våning
4
Inflyttning
hösten 2015
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • 1302
  • 1302
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen