Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Villor, Varberg

Pilgläntan etapp 1

Slutsålt
I Trönninge, strax norr om Varberg, har vi uppfört kvarteret Pilgläntan, ett nytt bostadsområde med 13 moderna villor. Pilgläntan är beläget i ett lugnt och barnvänligt område, omgiven av gröna ängar och skogar med närhet till både Varbergs centrum och havet samt på ett bekvämt pendlingsavstånd till bl a Kungsbacka och Göteborg.

 

Villorna i kvarteret erbjöd tre olika storlekar med generösa tomter, planerade så att alla får maximalt av solljus från morgon till kväll. Oavsett vilken av Pilgläntans hustyper, är de byggda på ett energieffektivt och prisvärt uppförande av hög kvalitet och gedigen konstruktion.

Kontakt
dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25

Om projektet

Län
Halland
Kommun
Varberg
Boendetyp
Villor
Antal
13
Storlek
ca 107-128 kvm
Om Varberg
Pilgläntans Förskola

I direkt anslutning till villaområdet ligger en nyöppnad förskola som slog upp sina dörrar i mars 2014. De nya lokalerna och den stora inbjudande utegård är som gjord för små barn att ha kul i under dagen. 

Med tillgång till rik natur med berg och skog nära inpå finns det alltid något nytt att upptäcka!

Läs mer om Pilgläntans förskola!

Slutsålt

Kvarteret Pilgläntan nu tyvärr slutsålt! Är du fortfarande intresserad utav en nyckelfärdig villa från Derome Mark & Bostad? Kika in på Pilgläntans etapp 2 där vi kommer att uppföra ca. 30 äganderätter i olika storlekar. 

Pilgläntan Etapp 2

Drömmer du om att bo på landet, men ändå på cykelavstånd in till torghandel, nöjen och salta bad? Strax norr om Varberg ligger Trönninge - ett lugnt och barnvänligt samhälle omgivet av gröna ängar och skogar.

Här bor du lugnt och barnvänligt, omgiven av gröna ängar och skogar med närhet till både Varbergs centrum och havet samt på ett bekvämt pendlingsavstånd till bl a Kungsbacka och Göteborg.

Oavsett vilken av Pilgläntans bostadstyper som faller dig i smaken, så får du ett prisvärt boende av hög kvalitet och en gedigen konstruktion som minimerar dina energikostnader. Som alltid bygger vi nyckelfärdigt. Du är med och påverkar inredning och material, resten sköter vi. Så bekvämt det kan bli att bygga nytt!

Till och från ditt nya hem i kvarteret Pilgläntan tar du dig med cykel, buss eller bil. Det bekväma avståndet till motorvägen gör området optimalt för dig som pendlar till exempelvis Göteborg, Borås eller Halmstad.

Välkommen till Pilgläntan - här skapar naturen, närheten till havet och staden de bästa förutsättningarna för en plats att trivas på.

Bilder
  • Pilgläntan Etapp 1
  • Pilgläntan Etapp 1
  • Pilgläntan Etapp 1
  • Pilgläntan Etapp 1
  • Pilgläntan Etapp 1
  • Pilgläntan Etapp 1
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen