Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Äganderätt, Varberg

Pilgläntan etapp 2

Planeras
Nu bygger vi vidare i natursköna Pilgläntan. I andra etappen planerar vi för ca 30 äganderätter.

Här bor du lugnt och barnvänligt, omgiven av gröna ängar och skogar med närhet till både Varbergs centrum och havet samt på ett bekvämt pendlingsavstånd till bl a Kungsbacka och Göteborg. I området finns även två förskolor. Välkommen till Pilgläntan - här skapar naturen, närheten till havet och staden de bästa förutsättningarna för en plats att trivas på.

 

 

Kontakt
anders_jonsaker_sv
Anders Jonsåker
Divisionschef, Derome Mark & Bostad

Tel: 0340-66 64 77

Om projektet

Län
Halland
Kommun
Varberg
Boendetyp
Villa/radhus
Antal
ca 30
Byggstart
Prel. 2017
Säljstart
Prel. höst/vinter 2017
Om Varberg
En blandad bebyggelse

Derome Mark & bostad kommer erbjuda äganderätter i form av både radhus, kedjehus och villor. Lämna intresse på hemsidan för att få löpande information om området och förhandsinformation inför försäljningsstart. 

Tomter för fristående villor

Varbergshus kommer även att ha fribyggnadstomter i området. För intresse av fribyggartomterna, kontakta Annika Svahn på Varbergshus.

Annica Svahn
E-post: annica.svahn@derome.se
www.varbergshus.se

Drömmer du om att bo på landet, men ändå på cykelavstånd in till torghandel, nöjen och salta bad? Strax norr om Varberg ligger Trönninge - ett lugnt och barnvänligt samhälle omgivet av gröna ängar och skogar.

Här bor du lugnt och barnvänligt, omgiven av gröna ängar och skogar med närhet till både Varbergs centrum och havet samt på ett bekvämt pendlingsavstånd till bl a Kungsbacka och Göteborg.

Oavsett vilken av Pilgläntans bostadstyper som faller dig i smaken, så får du ett prisvärt boende av hög kvalitet och en gedigen konstruktion som minimerar dina energikostnader. Som alltid bygger vi nyckelfärdigt. Du är med och påverkar inredning och material, resten sköter vi. Så bekvämt det kan bli att bygga nytt!

Till och från ditt nya hem i kvarteret Pilgläntan tar du dig med cykel, buss eller bil. Det bekväma avståndet till motorvägen gör området optimalt för dig som pendlar till exempelvis Göteborg, Borås eller Halmstad.

Välkommen till Pilgläntan - här skapar naturen, närheten till havet och staden de bästa förutsättningarna för en plats att trivas på.

Bilder
  • Pilgläntan etapp 2
  • Pilgläntan etapp 2
  • Pilgläntan etapp 2
  • Pilgläntan etapp 2
  • Pilgläntan etapp 2
  • Pilgläntan etapp 2
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen