Hoppa till innehållet
Planeras
VIP Försäljning
Försäljning pågår
Slutsålt
Bostadsrätt, Varberg

Brf Kopparlönnen

9 bostäder
kvar
I Varbergs nya stadsdel - Träslövs Trädgårdsstad - uppför vi två etapper av nya bostadsrätter. Här bor du i ett unikt läge, med utsikt över det böljande åkerlandskapet mot Blixtorp och med naturen inpå knuten. Du har även cykelavstånd till Varbergs hela utbud av handel, torgliv, mat- och kulturupplevelser.


Hus A är det första av tre flerbostadshus i brf Kopparlönnen. Här erbjuder vi ett nyckelfärdigt boende där du får möjlighet att anpassa din lägenhet efter eget tycke och smak. I Brf Kopparlönnen kommer du i varje lägenhet dessutom kunna välja bland 2-3 planlösningar - en flexibel lösning för att anpassa lägenheten efter ditt boendebehov! Välj på en boyta om 67, 79 eller 93 kvm. För boende på markplan erbjuds ett inglasat uterum och egen täppa som ramas in av en häck. Lägenheterna över markplan har en härlig inglasad balkong. Lägenheterna om 79 och 93 kvm har även en extra balkong på entrésidan av huset. 

 

Kontakt
jim_canerstam.jpg
Jim Canerstam
Mäklare, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Tel: 0340-50 19 04
Mobil: 0737-53 60 42
Ring Jim

Om projektet

Län
Halland
Kommun
Varberg
Boendetyp
Bostadsrätter
Antal
42 varav 18 i etapp 1
Storlek
67-93 kvm
Byggstart
2017
Säljstart
Försäljning pågår
Inflyttning
Vinter 2018/2019
Adress
Träslövs Trädgårdsstad
Om Varberg
Nära stad och strand

På bekvämt cykelavstånd når du både Varbergs centrum, Apelvikens stora strand, matbutiker och skolor. I öster tar landsbygden vid och utsikten över slätter och vårt världsarv Grimetons radiostation är slående!

Med naturen runt knuten

Högst upp på Prästakullen i östra Varberg finns fantastiska omgivningar för en stilla promenad, springrunda eller picknick ute i det fria. Upptrampade stigar, parkbänkar och öppna skogsgläntor bidrar till en härlig upplevelse i naturen oavsett om du vill vara aktiv eller söker vila.

Bland träd och ängar i stadsdelen Träslöv i Varbergs sydöstra del, växer nu ett nytt bostadsområde fram – Träslövs Trädgårdsstad. Invid den vackra trädparken ”Arboretum” har vi uppfört kedjehus och näst ut är bostadsrätter. Här erbjuder Varbergshus också fribyggartomter för villor. När hela området står klart kommer det att finnas ca 120 bostäder i den nya Trädgårdsstaden. 

Här är det enkelt att leva ett aktivt fritids- och föreningsliv. Du har nära till många av Varbergs idrottshallar och anläggningar med aktiviteter som fotboll, innebandy, tennis, simning och golf bland mycket annat. I närområdet finns det både mataffär, apotek och för barnen ett flertal förskolor och skolor att välja mellan. 

Vill du bo i ett modernt område med genuin känsla och grön guldkant? Välkommen!

 

Är du intresserad av Varbergshus tomter? Läs mer om dem här!

Bilder
  • Brf Kopparlönnen
  • Brf Kopparlönnen
  • Brf Kopparlönnen
  • Brf Kopparlönnen
  • Brf Kopparlönnen
  • Brf Kopparlönnen
Bostadstyper och prislista

93 kvm på 4 rum & kök

Bekväm och välplanerad lägenhet på 93 kvm
Välj mellan tre olika planlösningar!
Till denna lägenhet finns flera planlösningsalternativ. En planlösning är standard och övriga är tillval. Läs mer nedan.

79 kvm på 3 rum & kök

Trivsam trea på 79 kvm
Välj mellan tre olika planlösningar!
Till denna lägenhet finns flera planlösningsalternativ. En planlösning är standard och övriga är tillval. Läs mer nedan.

67 kvm på 2 rum & kök

Smart planlösning på 67 kvm
Välj mellan två olika planlösningar!
Till denna lägenhet finns två planlösningsalternativ. En planlösning är standard och den andra är tillval.
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen