Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde

Tomt 6

I detta hus är entrén, tack vare sitt extra ljusinsläpp vid sidan om dörren, ljus och fin. Härifrån tar du dig via hallgången bland annat till det centralt belägna och öppna köket o vardagsrummet med fönster och utgång direkt till uteplats och trädgård. På nedervåningen finns också, förutom WC/dusch, tvättstuga och förråd under trappan, även ett sovrum med dörr ut till uteplatsen på framsidan.

På övervåningen finns i grundutförandet badrum och två sovrum, men här finns möjliget att som tillval sätta upp en extra vägg och på så vis skapa ett tredje rum. Här finns också den generösa terrassen och även möjlighet att välja till ytterligare en terrass mot trädgården!

Badrummen i huset är helkaklade och det finns både dusch och badkar som standard. Golvmaterialen i husen utgörs av ekparkett och klinker och uppvärmning sker bekvämt med egen frånluftsvärmepump. Bakom carporten finns  också ett förråd.

Det skiljer något i planen för hustyp A-C:
Hustyp A har extra fönster på ena långsidan tack vare att huset gränsar till en passage genom området. 
Hustyp C är halvt fristående och är inte ihopbyggd med intilliggande bostad.

Hustyp 2 har ett smalare fönster bredvid altandörren än det som bilden visar.  

RUMSBESKRIVNING

Nyckelfärdiga villor med hög kvalitet
Vi erbjuder nyckelfärdiga villor med hög materialstandard från välkända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material.

Rum: Ekparkett. Målade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

Kök: Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

Bad & WC: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp.

Tvättstuga: Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.

Övrigt: Uppvärmning, varmvatten och ventilation sköts av en effektiv frånluftsvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på plan 1, radiatorer på plan 2. Fastigheten är ansluten till fibernät via Varbergs Energi.

Vill du veta mer? Kontakta våra säljare för ytterligare information om materialstandard och tillval
 

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
4-5 rum & kök
Boarea
136 kvm
Tomtarea
332 kvm
Nummer
Tomt 6
Våning
Tvåplanshus
Boendetyp
Hustyp 2 B
Inflyttning
2016
Kontakt
magnus_liljengren magnus_liljengren
Magnus Liljengren
Fastighetsmäklare, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Tel: 0340-50 19 01
Bilder
  • Tomt 6
  • Tomt 6
  • Tomt 6
  • Tomt 6
  • Tomt 6
  • Tomt 6
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen