Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde

Tomt 10

I detta hus är entrén, tack vare sitt extra ljusinsläpp vid sidan om dörren, ljus och fin. Härifrån tar du dig via hallgången bland annat till det centralt belägna och öppna köket med fönster och utgång direkt till uteplats och trädgård. På nedervåningen finns också, förutom WC/dusch, tvättstuga och förråd under trappan, även ett sovrum och vardagsrum med dörr ut till uteplatsen på framsidan.

På övervåningen finns i grundutförandet badrum och två sovrum, men här finns möjliget att som tillval sätta upp en extra vägg och på så vis skapa ett tredje rum. Här finns också den generösa terrassen och även möjlighet att välja till ytterligare en terrass mot trädgården!

Badrummen i huset är helkaklade och det finns både dusch och badkar som standard. Golvmaterialen i husen utgörs av ekparkett och klinker och uppvärmning sker bekvämt med egen frånluftsvärmepump. Bakom carporten finns  också ett förråd.

Det skiljer något i planen för hustyp B-C:
Hustyp C är halvt fristående och är inte ihopbyggd med intilliggande bostad.

RUMSBESKRIVNING

Nyckelfärdiga villor med hög kvalitet
Vi erbjuder nyckelfärdiga villor med hög materialstandard från välkända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material.

Rum: Ekparkett. Målade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

Kök: Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

Bad & WC: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp.

Tvättstuga: Tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho samt överskåp.

Övrigt: Uppvärmning, varmvatten och ventilation sköts av en effektiv frånluftsvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på plan 1, radiatorer på plan 2. Fastigheten är ansluten till fibernät via Varbergs Energi.

Vill du veta mer? Kontakta våra säljare för ytterligare information om materialstandard och tillval
 

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
4-5 rum & kök
Boarea
144 kvm
Tomtarea
ca 400 kvm
Nummer
Tomt 10
Våning
Tvåplanshus
Boendetyp
Hustyp 1 B
Inflyttning
2016
Kontakt
magnus_liljengren magnus_liljengren
Magnus Liljengren
Fastighetsmäklare, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Tel: 0340-50 19 01
Bilder
  • Tomt 10
  • Tomt 10
  • Tomt 10
  • Tomt 10
  • Tomt 10
  • Tomt 10
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen