Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde

Tomt 11

I detta hus är entrén, tack vare sitt extra ljusinsläpp vid sidan om dörren, ljus och fin. Härifrån tar du dig via hallgången bland annat till det centralt belägna och öppna köket o vardagsrummet med fönster och utgång direkt till uteplats och trädgård. På nedervåningen finns också, förutom WC/dusch, tvättstuga och förråd under trappan, även ett sovrum med dörr ut till uteplatsen på framsidan.

På övervåningen finns i grundutförandet badrum och två sovrum, men här finns möjliget att som tillval sätta upp en extra vägg och på så vis skapa ett tredje rum. Här finns också den generösa terrassen och även möjlighet att välja till ytterligare en terrass mot trädgården!

Badrummen i huset är helkaklade och det finns både dusch och badkar som standard. Golvmaterialen i husen utgörs av ekparkett och klinker och uppvärmning sker bekvämt med egen frånluftsvärmepump. Bakom carporten finns  också ett förråd.

Det skiljer något i planen för hustyp A-B:
Hustyp A har extra fönster på ena långsidan tack vare att huset gränsar till en passage genom området. 

Hustyp 2 har ett smalare fönster bredvid altandörren än det som bilden visar.  

RUMSBESKRIVNING

Nyckelfärdiga villor med hög kvalitet
Vi erbjuder nyckelfärdiga villor med hög materialstandard från välkända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material.

Rum: Ekparkett. Målade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

Kök: Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

Bad & WC: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp.

Tvättstuga: Tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho samt överskåp.

Övrigt: Uppvärmning, varmvatten och ventilation sköts av en effektiv frånluftsvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på plan 1, radiatorer på plan 2. Fastigheten är ansluten till fibernät via Varbergs Energi.

Vill du veta mer? Kontakta våra säljare för ytterligare information om materialstandard och tillval
 

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
4-5 rum & kök
Boarea
136 kvm
Tomtarea
ca 339 kvm
Nummer
Tomt 11
Våning
Tvåplanshus
Boendetyp
Hustyp 2 B
Inflyttning
2016
Kontakt
magnus_liljengren magnus_liljengren
Magnus Liljengren
Fastighetsmäklare, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Tel: 0340-50 19 01
Bilder
  • Tomt 11
  • Tomt 11
  • Tomt 11
  • Tomt 11
  • Tomt 11
  • Tomt 11
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen