Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Villa, Träslövs Trädgårdsstad, Varberg

Solfjädern - etapp 3

1 bostäder
kvar
Invid den vackra trädparken ”Arboretum” uppför vi totalt 37 nyckelfärdiga kedjehus fördelat på tre etapper i Kvarteret Solfjädern. Den tredje etappen består av 15 kedjehus i tre hustyper om 129–143 kvm.

 

Husen i kvarteret är placerade i en solfjädersform längs krökta sluttande gator och genom området leder smala gångvägar som knyter ihop de olika kvarteren och gör det lätt att besöka vänner och bekanta. I grannkvarteret, invid trädparken, finns en lekplats för alla barn.

 

 

 

Kontakt
magnus_liljengren
Magnus Liljengren
Fastighetsmäklare, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Tel: 0340-50 19 01

Om projektet

Län
Halland
Kommun
Varberg
Boendetyp
Kedjehus
Antal
37 - etapp 3: 15 st
Säljstart
prel juni 2016
Inflyttning
prel våren 2017
Om Träslövs Trädgårdsstad, Varberg
Med naturen runt knuten

Ta en promenad i skogsdungarna runt omkring eller packa picknick-korgen och ta med barnen till trädparken ett stenkast bort. Perfekt för härliga sommardagar!

Ett modernt boende

Kedjehusen i Kvarteret Solfjädern är strama i formen med sparsmakade enkla detaljer. Utvändigt är de klädda med både tegel och träpanel som skapar en vacker kontrast. Den naturnära färgskalan ger hela området en finstämd och enhetlig känsla. Husen har flera privata uteplatser och terrasser eller balkong där du kan koppla av och njuta av omgivningen!

Bland träd och ängar i stadsdelen Träslöv i Varbergs sydöstra del, växer nu ett nytt bostadsområde fram – Träslövs Trädgårdsstad. Invid den vackra trädparken ”Arboretum” uppför Derome Mark & Bostad kedjehus och bostadsrätter. Här erbjuder Varbergshus också fribyggartomter för villor. När hela området står klart kommer det att finnas ca 120 bostäder i den nya Trädgårdsstaden. 

Här är det enkelt att leva ett aktivt fritids- och föreningsliv. Du har nära till många av Varbergs idrottshallar och anläggningar med aktiviteter som fotboll, innebandy, tennis, simning och golf bland mycket annat. I närområdet finns det både mataffär, apotek och för barnen ett flertal förskolor och skolor att välja mellan. 

Vill du bo i ett modernt område med genuin känsla och grön guldkant? Välkommen!

 

P.S. Är du intresserad av Varbergshus tomter? Läs mer om dem här!

Bilder
  • Solfjädern etapp 3
  • Solfjädern etapp 3
  • Solfjädern etapp 3
  • Solfjädern etapp 3
  • Solfjädern etapp 3
  • Solfjädern etapp 3
Bostadstyper och prislista

Hustyp 3 A-B

Husen i kvarteret Solfjädern blir, tack vare sina stora fönster i båda riktningarna, väldigt ljusa inomhus och har generösa utrymmen i båda plan. Läs mer nedan.

Hustyp 3 C

Husen i kvarteret Solfjädern blir, tack vare sina stora fönster i båda riktningarna, väldigt ljusa inomhus och har generösa utrymmen i båda plan. Läs mer nedan.
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen