Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde

Hustyp 4 A-C

Husen i kvarteret Solfjädern blir, tack vare sina stora fönster i båda riktningarna, väldigt ljusa inomhus och har generösa utrymmen i båda plan. Läs mer nedan.

I entrén tar du dig vidare i huset via hallen där också WC/dusch och tvättstuga finns. Under trappan till övervåningen finns dessutom ett stort och praktiskt förråd.

Köket ligger mot husets framsida och har dörr direkt ut till uteplatsen. Fönster i två riktningar gör att köket blir ljust och fint. På husets andra sida ligger vardagsrummet med dubbeldörrar mot uteplats och trädgård.

På övervåningen finns badrum, allrum och fyra sovrum. Via allrummet når du en balkong som är placerad mot husets framsida!

Badrummen i husen är helkaklade och det finns både dusch och badkar som standard. Golvmaterialen utgörs av ekparkett och klinker och uppvärmning sker bekvämt med egen frånluftsvärmepump. Bakom carporten finns  också ett förråd.

Det skiljer något i planen för hustyp A-C:
Hustyp A har extra fönster på ena långsidan tack vare att huset gränsar till en passage eller gata genom området. Hustyp C har förråd som är helt fristående och tomten gränsar till cykelbana eller gata.

 

 

RUMSBESKRIVNING

Nyckelfärdiga villor med hög kvalitet
Vi erbjuder nyckelfärdiga villor med hög materialstandard från välkända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material.

Inredning och material som ingår

Rum: Ekparkett. Målade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

Kök: Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

Bad & WC: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp.

Tvättestuga: Tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho samt överskåp.

Övrigt: Uppvärmning, varmvatten och ventilation sköts av en effektiv frånluftsvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på plan 1, radiatorer på plan 2. Fastigheten är ansluten till fibernät via Varbergs Energi.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
5 rum & kök
Boarea
129 kvm
Tomtarea
ca 251 kvm
Nummer
Tomt 26 A
Våning
2
Boendetyp
4 A
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • Tomt 26 A
  • Tomt 26 A
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Vill du sälja mark? Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen