Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Bostadsrätt, Vasatorp Trädgård, Helsingborg

Brf Miniatyrrosen

Planeras
I Vasatorp Trädgård planerar vi 24 bostadsrätter i Brf Miniatyrrosen.

 

Området börjar nu ta form och bli färdigbyggt. Här samsas villor, radhus och bostadsrätter i en härlig harmoni. Här bor du med närhet till service och kommunikationer. Barnen har nära till både förskola och skola. Med goda förbindelser till Helsingborg city blir pendligen enkel och med endast 10 minuter till Väla Centrum har du shopping i världsklass.

 

Även om brf Miniatyrrosen erbjuder ett stadsnära boende är du inte bara nära city, utan även skogen och friluftslivet är dig nära, med promenadavstånd till naturen - alltid redo för en mysig utflykt.

 

Anmäl ditt intresse på länken nedan!

 

Kontakt
anders_jonsaker_sv
Anders Jonsåker
Divisionschef, Derome Mark & Bostad

Tel: 0340-66 64 77

Om projektet

Län
Skåne
Kommun
Helsingborg
Boendetyp
Bostadsrätter
Antal
24
Byggstart
prel. sommar/höst 2017
Säljstart
Maj 2017
Om Vasatorp Trädgård, Helsingborg
Nära både stad och natur

De allmänna kommunikationerna är goda med bussförbindelser och fina gång- och cykelstråk. Med tåg och motorvägar når man enkelt större städer såsom Köpenhamn, Malmö och Göteborg. Helsingborg är en knutpunkt vad gäller kommunikationer i södra Sverige.

Helsingborgs nya bostadsområde

Vasatorps Trädgård ligger mellan Vasatorp, Fredriksdal och Barnens skog. I närområdet finns skola och barnomsorg.

Med Filbornahallen endast ett stenkast bort, är det lätt att ta sig tid till träning, simning eller en stunds avkoppling.

I TRÄ FÖR FRAMTIDEN

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden.

När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Bilder
  • Brf Miniatyrrosen
  • Brf Miniatyrrosen
  • Brf Miniatyrrosen
  • Brf Miniatyrrosen
  • Brf Miniatyrrosen
  • Brf Miniatyrrosen
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen