Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Vasatorp Trädgård, Helsingborg

A1202 - 2 rok

Mittlägenheten i byggnaden är 2 rum och kök på 56 kvm. Centrerad på ytterväggen finns en skyddad och delvis infälld balkong som sprider ljus i lägenheten.

Entrén består av en generös yta på 7 kvm där du har städskåp/ garderob samt dörren till badrummet. Här inne finns dusch, kommod, wc samt tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum och kök har en öppen planlösning på sammanlagt 27 kvm. Längs med hela ytterväggen har du stora fönster som släpper in mycket ljus.

Ditt kök är från Marbodal med diskmaskin, mikro, ugn och kyl/ frys. Här har du även plats med ett matbord.

Balkongen på 5,5 kvm gränsar av vardagsrummet med sovrummet som ligger i den vänstra delen av lägenheten.

Sovrummet har generösa proportioner med 14,5 kvm boyta. Längs med en hel vägg finns garderober med skjutdörrar.

RUMSBESKRIVNING

Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material. På kommande uppslag kan du se ett urval av de olika val du kan göra till ditt nya hem. I vår webbaserade tillvalsportal presenteras tillvalen i sin helhet och det är också här du gör dina slutgiltiga tillval. Vill du veta mer? Kontakta vår projektledare för ytterligare information.

Inredning och material som ingår

Rum: Ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

Kök: Vit modern köksinredning med släta luckor. Frys, kyl och diskmaskin. Induktionshäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

Bad & WC: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp. Tvättmaskin och torktumlare.

Övrigt: Ventilation med återvinning via ett FTX-aggregat finns i varje lägenhet. Fjärrvärme. Värme, kall- och varmvatten ingår i årsavgiften. Avgift för eventuell parkering i garaget tillkommer. Fiberanslutning via Öresundskraft ingår, bostadsrättshavaren tecknar eget abonnemang med tjänsteleverantör. Bostadsrättshavarna har egna abonnemang gällande hushållsel.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
2 rum & kök
Boarea
56 kvm
Nummer
A1202
Våning
3
Boendetyp
Hus A
Inflyttning
Höst 2018
Kontakt
linnea_hultgren_140x200.jpg linnea_hultgren_140x200.jpg
Linnea Hultgren
Reg. Fastighetsmäklare, Våningen & Villan

Tel: 042 450 95 02
Mobil: 073 745 37 02
Kommande visningar
28 jun
16.00-17.00

Välkommen till vår visningsbod för lägenheterna i brf Miniatyrrosen och parhusen i kv. Vildrosen i Vasatorp trädgård. Här får du möjlighet att titta närmare på området och se planritningar och visualiseringar av lägenheterna. Du får även chansen att gå in i ett av våra färdiga parhus.

I Brf Miniatyrrosen bor du i lägenheter om 2-4 rok och i kv. Vildrosen finns parhus om 137 kvm. Bostäderna ligger nära city, men med promenadavstånd till skog och natur. 

Ansvariga mäklare är Linnea Hultgren och Roger Buske - Våningen & Villan 

Telefon: Linnea Hultgren, 0737 45 37 02 
Telefon: Roger Buske, 0704 80 72 81

Välkommen!


 


Vägbeskrivning
Bilder
  • A1202
  • A1202
  • A1202
Bostadstyper och prislista
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen