Hoppa till innehållet
Planeras
VIP Försäljning
Försäljning pågår
Slutsålt
Radhus, Parhus & Villor, Vasatorp Trädgård, Helsingborg

Kv. Honungsrosen

Slutsålt
Kvarteret Honungsrosen består av 19 moderna villor i två eller tre plan med praktiskt taget underhållsfria fasader.

Hustypen har även byggts i vårt första område i Vasatorps Trädgård - Kvarteret Daggrosen. Vissa förändringar har gjorts, till exempel har de fyra husen med penthousevåning en större takterrass som sträcker sig längs med hela fasaden.

Husen har en hög materialstandard men självklart kan de nya ägarna vara med och påverka sitt framtida boende genom att göra inredningsval. En carport med tillhörande förråd ingår.

Kvarteret är nu slutsålt - men om du är intresserad av liknande bostäder i området så är kvarteret Vildrosen nåt för dig.

Vi har även bostadsrätter i området - Brf Miniatyrrosen.

Kontakt
dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Ring Derome

Om projektet

Län
Skåne
Kommun
Helsingborg
Boendetyp
Villor
Antal
19
Storlek
113-147 kvm
Inflyttning
Enligt överenskommelse
Om Vasatorp Trädgård, Helsingborg
Nyckelfärdigt

Arkitekt Henrik Jais-Nielsen & Mats White Arkitekter har tagit fram en modern husserie, baserat på tre hustyper i två och tre plan. Den moderna fönstersättningen och fasaden av puts och exklusiva högtryckslaminerade skivor av träkaraktär, ger husen en unik prägel. 

Härliga friluftsområden

Varje hus har en egen trädgård men också tillgång till den gemensamma kvartersgården, vattendammen och det genomgående parkstråket i Vasatorp Trädgård. Äppelodlingar, koloniområden, vattendamm och härliga friluftsområden omger Vasatorp Trädgård som ligger endast 3 km från Helsingborgs absoluta centrum.

 

Nära både stad och natur

Vasatorps Trädgård ligger mellan Vasatorp, Fredriksdal och Barnens skog. I närområdet finns skola och barnomsorg. Med Filbornahallen endast ett stenkast bort, är det lätt att ta sig tid till träning, simning eller en stunds avkoppling. Området har goda bussförbindelser och fina gång- och cykelstråk. Med tåg och motorvägar når man enkelt ut i resten av Sverige. 

Bilder
  • Kv Honungsrosen
  • Kv Honungsrosen
  • Kv Honungsrosen
  • Kv Honungsrosen
  • Kv Honungsrosen
  • Kv Honungsrosen
Bostadstyper och prislista

Friliggande Villor

Tvåplansvilla om 121-147 kvm
Husen har en penthousevåning med en stor takterrass som sträcker sig längs hela fasaden. Huset är yteffektivt med bibehållen öppenhet, som till exempel vardagsrum och kök, som bildar en gemensam yta med en härlig rymd.

Parhus

Tvåplanshus om 137 kvm
Husen är yteffektiva med bibehållen öppenhet, som till exempel vardagsrum och kök, som bildar en gemensam yta med en härlig rymd.

Radhus

Tvåplanshus om 113-142 kvm
Husen är yteffektiva med bibehållen öppenhet, som till exempel vardagsrum och kök, som bildar en gemensam yta med en härlig rymd.
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen