Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Villa, Vasatorp Trädgård, Helsingborg

Kv. Vildrosen

Planeras
I Vasatorp Trädgård i Helsingborg planerar Derome Mark & Bostad att uppföra 9 moderna villor i två eller tre plan med underhållsfria fasader i kvarteret Vildrosen.

Hustyperna har redan byggts i vårt område, Kvarteret Honungsrosen.

Husen har hög materialstandard men självklart kan du själv vara med och påverka ditt framtida boende genom göra inredningsval. En carport med tillhörande förråd ingår.

Anmäl ditt intresse idag!

Kontakt
Marcus Sjögren
Projektledare, Derome Mark & Bostad

Tel: 0340-58 25 83

Om projektet

Län
Skåne
Kommun
Helsingborg
Boendetyp
Villor
Antal
ca. 9
Byggstart
2017
Säljstart
Vår 2017
Om Vasatorp Trädgård, Helsingborg
Nyckelfärdigt

Arkitekt Henrik Jais-Nielsen & Mats White Arkitekter har tagit fram en modern husserie, baserat på två hustyper i två och tre plan. Den moderna fönstersättningen och fasaden av puts och exklusiva högtryckslaminerade skivor av träkaraktär, ger husen en unik prägel. 

Härliga friluftsområden

Varje hus har en egen trädgård men också tillgång till den gemensamma kvartersgården, vattendammen och det genomgående parkstråket i Vasatorp Trädgård. Äppelodlingar, koloniområden, vattendamm och härliga friluftsområden omger Vasatorp Trädgård som ligger endast 3 km från Helsingborgs absoluta centrum.

 

Nära både stad och natur

Vasatorps Trädgård ligger mellan Vasatorp, Fredriksdal och Barnens skog. I närområdet finns skola och barnomsorg. Med Filbornahallen endast ett stenkast bort, är det lätt att ta sig tid till träning, simning eller en stunds avkoppling. Området har goda bussförbindelser och fina gång- och cykelstråk. Med tåg och motorvägar når man enkelt ut i resten av Sverige. 

Bilder
  • Kv Vildrosen
  • Kv Vildrosen
  • Kv Vildrosen
  • Kv Vildrosen
  • Kv Vildrosen
  • Kv Vildrosen
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen