Hoppa till innehållet
Planeras
VIP Försäljning
Försäljning pågår
Slutsålt
Villor & Radhus, Gamla Lerberget, Höganäs

Garngården

Planeras
I Lerberget i Höganäs kommun planerar vi att uppföra radhus runt den gamla brandstationen i samhället.

De sju radhusen kommer att byggas i 1,5-plan som består av två fristående hus och två längor med tre, respektive två bostäder i varje. Alla hus bli omgivna av äldre bebyggelse.

Långsiktighet och miljömedvetenhet är två nyckelbegrepp när Derome bygger nya områden. Med det koldioxidneutrala byggmaterialet trä, bidrar vi till att bygga hållbara samhällen som har en liten inverkan på miljö. Till hållbarheten hör även att ta vara på det som finns på marken där vi ska bygga. I Höganäs rustar vi exempelvis upp det gamla brandstationshuset, som blir en central samlingspunkt för invånarna i de sju radhusen.

Kontakt
anders_jonsaker_sv
Anders Jonsåker
Divisionschef, Derome Mark & Bostad

Tel: 0340-66 64 77
Ring Anders

Om projektet

Län
Skåne
Kommun
Höganäs
Boendetyp
Äganderätter
Antal
7
Säljstart
Prel. Q3 2018
Om Gamla Lerberget, Höganäs
Där Öresund möter Kattegatt

Havet har alltid betytt mycket för invånarna i Lerberget. Med hamnen och Segelsällskapet lever kärleken för havet kvar.

Hamnen har ca 100 båtplatser samt plats för gästbåtar.

I hamnen finner du inte bara Lerbergets hamnmuseum utan även Galleri Hoddan, ett litet men välbesökt galleri i en vacker miljö.

 

 

Fiskeläge med gamla anor

Lerberget är en tidigare fiskeläge med väldokumenterad historia sen 1700-talet. Nu bor här ca 2700 invånare och är en livlig by med ett aktivt byalag. Här arrangeras sillgrillning, filmvisning, kräftskivor och familjefest under sommarmånaderna.

Att bo i Lerberget är som att vara på en ändlös semester med sina vackra vyer, havet och en skön och avslappnad atmosfär.

 

Aktiv fritid i Höganäs kommun

I Höganäs kommun hittar du Skånes största sportcenter. Kommunen har även blivit utnämnt till bäst i Sverige på idrottsanläggningar och kulturverksamhet.

Golfbanor, tennisbanor, sommarlovsaktiviteter och underbara vandringsleder i en unik miljö är bara några av de få aktiviteter som kommunen erbjuder för ett omväxlande och rikt välbefinnande.

Här är naturen alltid närvarande men det är inte allt, keramik, konserter, teater, marknader och mycket mer gör Höganäs kommun till en attraktiv kommun att bo och njuta av livet.

Bilder
  • Lerberget
  • Lerberget
  • Lerberget
  • Lerberget
  • Lerberget
  • Lerberget
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen