Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Villa, Kävlinge

Barsebäck By

Slutsålt

I skånska Kävlinge kommun, på bekvämt avstånd till Barsebäcks hamn, badstränder och en förstaklassig golfbana ligger Barsebäcks By. Här har vi uppfört 57 energisnåla villor i fyra olika modeller mellan 107-151 kvm, i både ett och två plan. Alla hus har stensatt infart, carport och uteplatser i flera väderstreck.

Barsebäcks By är nu slutsåld och vi arbetar med att uppföra resterande hus och göra området komplett.

Kontakt
kare_brodin
Kåre Brodin
Fastighetsmäklare, Mäklarhuset

Tel: 020-41 40 50
Mobil: 073-9879160

Om projektet

Län
Skåne
Kommun
Kävlinge
Boendetyp
Villor
Antal
57
Om Kävlinge
Nära till det mesta

Inte långt från Barsebäcks By samlas affärer och restauranger i ett av Sydsveriges största shoppingcentrum. Från ditt nya boende pendlar du med enkelhet till Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn.

Barnvänligt

Med en lekpark belägen mitt i området ges bästa förutsättningar för spring och lek i en trygg och säker bostadsmiljö. Skolor finns alldeles bredvid området och fler valmöjligheter för barnens skolgång finns i Löddeköpinge och i Kävlinge. 

Byggt i tre etapper

Husen bygger vi i tre olika etapper. De slutsålda husen är nu borttagna från bostadslistan. Besök istället det fina området eller ta en titt på bilderna från det redan uppbyggda området.

Etapp 1 - Tomt 1-16. Slutsålt
Etapp 2 - Tomt 17-31. Slutsålt
Etapp 3 - Tomt 32-57. Till försäljning

Bilder
  • Barsebäck by
  • Barsebäck by
  • Barsebäck by
  • Barsebäck by
  • Barsebäck by
  • Barsebäck by
Bostadstyper och prislista

Villa Almenäs

Bekvämt småhus om 138 kvm.
Villa Almenäs har en funktionell och öppen planlösning - kök, vardagsrum och uteplats bildar en enhet och skapar en rymlig plats att umgås på. Avskilt ligger tre sovrum och bad med ett centralt placerat allrum som gjort för mycket spring och lek. I så gott som alla rum finns här gott om plats för förvaring.

Villa Ölmanäs

En skön liten villa på 121 kvm.
Liksom Almenäs är Ölmanäs baserat på grundidén om en villa som skall vara öppen och tillgänglig för hela familjen. Tre sovrum och ett centralt placerat badrum ligger avskilda från den sociala samvaro delen i ena änden av huset.

Villa Aranäs

Den perfekta villan för den växande familjen.
När du kliver in i villa Aranäs möts du av en stor entré med gott om förvaring. Avskilt i den ena delen av huset ligger två sovrum, bad och tvättstuga kombinerat med groventré. I andra delen skapar kök och vardagsrum en funktionell, trivsam enhet och en rymlig plats att umgås på. Från vardagsrummet når du den härliga uteplatsen, där många sköna sommarkvällar kan avnjutas.
Trappan upp till våning två är placerad i vardagsrummet. Ovanvåningen är inredd med allrum, ett sovrum samt toalett. Möjlighet finns att bygga ytterligare ett sovrum.
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen