Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Bostadsrätt, Borstahusen

Brf Havsgatan

Planeras
I norra delen av charmiga fiskeläget Borstahusen planerar vi att bygga flerbostadshus med bostadsrätter i 3-4 våningar. Här bor du havsnära med utsikt över Ven och i vackra omgivningar som gjorda för promenader och friluftsliv.

 

Landskrona kommun har stora planer för området i norra Borstahusen och du kan läsa mer om detta på deras hemsida Bo i Borstahusen.

Redan nu kan du anmäla ditt intresse. Du får sedan information om projektet så fort vi har mer att presentera.   

Kontakt
anders_wennerstrom_sv
Anders Wennerström
Projektledare, Derome Mark & Bostad

Tel: 0340-66 65 96

Om projektet

Län
Skåne
Kommun
Landskrona
Boendetyp
Bostadsrätter
Antal
17
Säljstart
Vinter 2017
Inflyttning
2018
Om Borstahusen
Gemytliga Borstahusen

De låga smala husen i Borstahusen, som är upp emot 200 år gamla, har alla en historia att berätta. Idag, efter varsam och omtänksam renovering, är de mycket välbevarade och området sjuder av liv. Att promenera runt bland de trånga gränderna är något alldeles speciellt. Borstahusen är idag en attraktiv plats att bo med sitt unika läge precis vid havet och genuina arkitektur från de senaste århundraden. 

Lev din dröm

I Borstahusen kommer drömmar till liv! Tänk att gå långpromenader längs havet, njuta av utsikt och solnedgångar på stranden eller i en stol på någon av serveringarna i den mysiga hamnen. Med sin närhet till all service, havet och kontinenten är detta en fantastisk plats att leva på - året om!

I trä för framtiden

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Bilder
  • Borstahusen Brf Havsgatan
  • Borstahusen Brf Havsgatan
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen