Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Bostadsrätt, Borstahusen

Brf Havsgatan

Planeras
I norra delen av charmiga fiskeläget Borstahusen planerar vi att bygga flerbostadshus med bostadsrätter i 3-4 våningar. Alla lägenheter kommer att ha balkong/uteplats och många av lägenheterna kommer att få havsutsikt.

Ett parkeringsgarage kommer att byggas under husen och varje lägenhet får tillgång till en egen p-plats som du enkelt når via hissarna i de två trappuppgångarna.
I brf Havsgatan bor du havsnära med utsikt över Ven och i vackra omgivningar som gjorda för promenader och friluftsliv.

Anmäl ditt intresse!

Vi är i ett tidigt skede av projektet men om du är intresserad av våra bostadsrätter i Borstahusen kan du redan nu anmäla ditt intresse på vår hemsida. Som anmäld i vårt intresseregister får du information under projektets gång samt förhandsinformation inför försäljningsstart. Vi har ingen turordning i vårt register utan det är först till kvarn som gäller – dock får du ett försprång till den allmänna säljstarten.

Kontakt
anders_wennerstrom_sv
Anders Wennerström
Projektchef syd, Derome Mark & Bostad

Tel: 0340-66 65 96

Om projektet

Län
Skåne
Kommun
Landskrona
Boendetyp
Bostadsrätter
Antal
17
Storlek
52-112 kvm
Säljstart
Mars 2017
Inflyttning
2018
Adress
Havsgatan, Borstahusen
Om Borstahusen
Gemytlig by

De låga smala husen i Borstahusen, som är upp emot 200 år gamla, har alla en historia att berätta. Idag, efter varsam och omtänksam renovering, är de mycket välbevarade och området sjuder av liv. Att promenera runt bland de trånga gränderna är något alldeles speciellt. Borstahusen är idag en attraktiv plats att bo med sitt unika läge precis vid havet och genuina arkitektur från de senaste århundraden. 

Lev din dröm

I Borstahusen kommer drömmar till liv! Tänk att gå långpromenader längs havet, njuta av utsikt och solnedgångar på stranden eller i en stol på någon av serveringarna i den mysiga hamnen. Med sin närhet till all service, havet och kontinenten är detta en fantastisk plats att leva på - året om!

I trä för framtiden

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Bilder
  • Borstahusen Brf Havsgatan
  • Borstahusen Brf Havsgatan
  • Borstahusen Brf Havsgatan
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen