Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Borstahusen

B1301 - 4 rok

Lägenhet B1301 är en av två topplägenheter med utsikt över havet och Öresund. Lägenheten består av tre sovrum, kök, stort vardagsrum och två badrum samt en fantastisk terrass. Läs mer nedan.

En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum i vinkel gör att lägenheten blir ljus och luftig. Möjligheten finns att dela upp utrymmet genom innerväggar. Se de streckade linjerna på ritningen.

Denna lägenhet har två badrum, ett med dusch och ett med badkar. Du rymmer mycket av förvaringsbehovet i de två klädkammrarna som finns i två av sovrummen.

Lägenheten har utsikt mot alla väderstreck - här är det ljust hela dagen och terrassen som ligger i sydvästligt läge fångar upp solen från morgon till kväll.

Den fantastiska terrassen på över 50 kvm nästan dubblerar din boendeyta på sommarhalvåret. Här får du gott och väl plats med solstolar och långbord utan att det blir trångt!

Till varje lägenhet finns ett förråd och möjlighet till parkeringsplats i det gemensamma parkeringsgaraget som är placerat i källaren. Här finns även en rejäl cykelparkering samt barnvags- och rullstolsförråd. Från källaren tar du dig direkt upp till lägenheten genom de två hissarna, som är placerade i varsin trappuppgång.

Brf Havsgatan består av två byggnader varav en är ett separat gårdshus som rymmer en av lägenheterna. Byggnaderna sluter sig kring en mysig innergård med uteplatser som samsas med en gemensam yta och planteringar.

Bostäderna är utrustade med exklusiva materialval som t.ex stenbänkskiva i köket för att ge dig det där lilla extra i vardagen, här finns även tvättmaskin och torktumlare i badrummet.

Vi bygger nyckelfärdiga bostadsrätter där du själv är med och skapar din personliga stil genom olika tillval - se en summering av vad denna lägenhet innehåller för material under Rumsbeskrivning.

RUMSBESKRIVNING

Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning av exklusiva material från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material. Nedan kan du se ett urval av de olika val du kan göra till ditt nya hem. I vår Egna Val-broschyr som du får av din mäklare presenteras tillvalen i sin helhet och det är också här du gör dina slutgiltiga tillval.

Inredning och material som ingår

Rum: 1-stavs ekparkett. Målade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

Kök: Vit modern köksinredning med släta luckor och stenbänkskivor. Rostfria vitvaror. Infälld induktionshäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

Bad & WC: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit vägghängd WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp. Tvättmaskin och torktumlare.

Övrigt: Energieffektiv ventilation med återvinning via ett FTX-aggregat finns i varje lägenhet. Värme, kall- och varmvatten ingår i årsavgiften. Bostadsrättshavarna har egna abonnemang gällande hushållsel. Fastigheten är ansluten till fiber via Landskrona stadsnät där bostadsrättshavarna kan välja mellan ett stort antal tjänsteleverantörer. Kostnad för detta tillkommer.

Avgift för eventuell parkering i garaget tillkommer.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
4 rum & kök
Boarea
109 kvm
Nummer
B1301
Våning
4
Boendetyp
Bostadsrätt
Inflyttning
Prel. Höst 2018
Adress
Havsgatan
Kontakt
pernilla_corsing pernilla_corsing
Pernilla Corsing
Fastighetsmäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Tel: 0418-105 90
Mobil: 0709-50 18 99
Sara Green
Fastighetsmäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Tel: 0418-105 90
Mobil: 0768-69 44 44
Kommande visningar
22 mar
16.30-17.30

Välkommen tpå visning av brf Havsgatan. 

Den 22:a mars får du nu möjlighet att gå upp i byggställningarna och blicka ut över havet! Vilken lägenhet har den bästa utsikten?

I brf Havsgatan bor du med 150 meter till strandkanten. Vi erbjuder ett bekvämt boende i lägenheter med exklusiva materialval och minst en balkong/uteplats. I källaren finns parkeringsgarage som du enkelt når via hiss i trapphusen.

Ansvariga mäklare för projektet är Pernilla Corsing och Sara Green - Svensk Fastighetsförmedling.

Visningsboden hittar du på Campingvägen 25.
Ring för mer information: 0709-50 18 99, Pernilla Corsing


Vägbeskrivning
Bilder
  • B1301
  • B1301
  • B1301
Bostadstyper och prislista
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen