Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Villor, Glumslöv

Kv. Nannagården

Slutsålt
I kvarteret Nannagården, Glumslövs nya bostadsområde, har vi uppfört moderna villor med känsla för ljus och rymd. Kvarteret Nannagården består av 36 villor i flera hustyper mellan 103-177 kvm i ett och två plan.

Husen har modern karaktär, stora glaspartier och öppna planlösningar och är placerade så att bästa möjliga utsikt mot Öresund fås. Alla husen har soliga uteplatser i skyddade lägen och en del har möjlighet till uteplatser i flera väderstreck. Tvåplanshusen har dessutom takterrasser, några med kvällssol!

Kontakt
dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25

Om projektet

Län
Skåne
Kommun
Landskrona
Boendetyp
Villor
Antal
36
Storlek
103-177 kvm
Säljstart
Slutsålt
Om Glumslöv
En vacker plats

Glumslöv är enligt många en av södra Sveriges vackraste platser. Med utsikt över Öresund och böljande landskap förstår man varför. Från Glumslövs backar kan du vid klar sikt se nästan hela Öresundsregionen med Malmö, Köpenhamn och Öresundsbron i söder, ön Ven, samt Helsingborg och Helsingör i norr.

I trä för framtiden

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden.

När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Allt på bekvämt avstånd

I Glumslöv finns allt som önskas inom promenadavstånd, så som förskola, skola, bibliotek och matbutik. Tryggt och enkelt för alla. Dessutom har Glumslöv goda förbindelser med närliggande städer. Du tar dig snabbt och enkelt dit med Pågatåg eller buss.

Bilder
  • Glumslöv kvarteret Nannagården
  • Glumslöv kvarteret Nannagården
  • Glumslöv kvarteret Nannagården
  • Glumslöv kvarteret Nannagården
  • Glumslöv kvarteret Nannagården
  • Glumslöv kvarteret Nannagården
Bostadstyper och prislista

Hus A - Solfjäder

Enplanshuset som präglas av av ljus och rymd!
Stora glaspartier i vardagsrummet innebär god kontakt med såväl trädgård som det omgivande landskapet. För att ytterligare sudda ut gränsen mellan ute och inne är uteplatsens trädäck i nivå med vardagsrummets golv. I enplanshusens vardagsrum är rumshöjden drygt tre meter för att öka känslan av rymd och ljus.

Hus B - Utsikt

Tvåplanshuset med härlig takterass!
Stora glaspartier i vardagsrummet innebär god kontakt med såväl trädgård som det omgivande landskapet. För att ytterligare sudda ut gränsen mellan ute och inne är uteplatsens trädäck i nivå med vardagsrummets golv. Tvåplanshusen innanför den låga randbebyggelsen har takterrasser, några med kvällssol. Alternativt finns spegelvända planlösningar samt friliggande garage.

Hus C - Dalen

Tvåplanshuset Dalen med stor takterrass och utsikt över böljande landskap.
Stora glaspartier i vardagsrummet innebär god kontakt med såväl trädgård som det omgivande landskapet. För att ytterligare sudda ut gränsen mellan ute och inne är uteplatsens trädäck i nivå med vardagsrummets golv. Tvåplanshusen innanför den låga randbebyggelsen har takterrasser, några med kvällssol.

Idéhus

Sex av trettiosex är vad vi kallar för idéhus.
Utsikten över det storslagna landskapet och kvällsolen tillvaratas tack vare husens placering. Husen har stora glaspartier samt rumshöjd upp till 3,8 m vilket innebär ljus och rymd samt god kontakt med det omgivande landskapet. Samtliga hus har uteplats och egen carport. Inom området finns gästparkering och lekplats.
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen