Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Bostadsrätt, Bunkeflostrand, Malmö

Brf Strandängs Park

18 bostäder
kvar

I Bunkeflostrand, nära Strandhem och havet, planerar vi bygga 19 bostadsrätter - brf Strandängs Park. Bostäderna, som angränsar till ett grönområde, ligger formade i en halvcirkel mot väster med parkmark framför husen.

Här har du nära in till Malmö och Öresundsbron ligger ett stenkast bort. Du bor lugnt och vackert med all den service man behöver på bekvämt avstånd - mataffär, förskolor och skola.

Kontakt
irma_liden_140x200.jpg
Irma Lidén
Fastighetsmäklare, Mäklarhuset

Tel:
Mobil: 0702-63 67 83
karsten_johansen_140x200.jpg
Karsten Johansen
VD Mäklarhuset i Malmö, Mäklarhuset

Tel: 040-40 69 30
Mobil: 0708-16 03 66

Om projektet

Län
Malmöhus län
Kommun
Malmö
Boendetyp
Bostadsrätter
Antal
19
Säljstart
Försäljning pågår
Adress
Solursgatan
Om Bunkeflostrand, Malmö
Bekvämt liv

Med bra kommunikationer och sin absoluta närhet till storstäderna passar detta boende utmärkt för den som jobbpendlar - både till Malmö, Köpenhamn och via Kastrup.

Saltstänkta vindar

Bunkeflostrand andas havet! Över de unika strandängarna smeker saltstänkta vindar, som blandas med sol, värme och utsikt ut mot bron som förbinder oss med kontinenten. Här finns alla möjligheter till ett aktivt uteliv och samhällets livliga föreningsliv gör att det är mycket på gång hela året. En plats att trivas på!

I trä för framtiden

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Bilder
  • Strandängs Park, Bunkeflostrand
  • Strandängs Park, Bunkeflostrand
  • Strandängs Park, Bunkeflostrand
  • Strandängs Park, Bunkeflostrand
  • Strandängs Park, Bunkeflostrand
  • Strandängs Park, Bunkeflostrand
Bostadstyper och prislista

Hus B

I detta område ligger radhusen i fyra längor bestående av fyra till sex hus, där varje länga bildar sin egen del. Denna typ av hus har tre våningsplan med uteplats och två balkonger. Husen har ett modernt karaktärsstarkt uttryck med ett skifferklätt asymmetriskt sadeltak. Entréfasaden är klädd i grafitgrå stående träpanel och skyddande balkongsidor i vit puts. Läs mer nedan.
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen