Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Bunkeflostrand, Malmö

Hus 17B

I detta område ligger radhusen i fyra längor bestående av fyra till sex hus, där varje länga bildar sin egen del. Denna typ av hus har tre våningsplan med uteplats och två balkonger. Husen har ett modernt karaktärsstarkt uttryck med ett skifferklätt asymmetriskt sadeltak. Entréfasaden är klädd i grafitgrå stående träpanel och skyddande balkongsidor i vit puts. Läs mer nedan.

Via entrén, som i detta hus ligger i anslutning till uteplatsen på framsidan, kommer man in i hallen där det finns gott om plats för förvaring bakom skjutdörrar och med ingång till bottenvåningens WC/dusch.

Direkt till vänster kommer man in i den öppna umgängesyta som utgörs av vardagsrumsdel, matplats och kök. Vardagsrummet har utgång till uteplatsen på framsidan och från matplatsen når man uteplats och trädgården på husets baksida. Köket har en lite bardisk och fönster vid diskbänken ut mot trädgården. Från köksdelen når man även tvättstugan och under trappan i husets mitt finns ett praktiskt förråd för förvaring.

På husets andra våningsplan samlas tre sovrum, ett allrum och ett WC/dusch. Allrummet har utgång till balkongen och här har man även möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum.

Vidare upp på tredje våningsplanet finns ännu ett rum med balkong. Här kan du ordna en egen skön oas med utsikt ut mot havet eller använda ytan som sovrum med möjlighet till egen WC.

Till huset hör ett förråd på baksidan och egen P-plats vid huslängans gavel.

 

RUMSBESKRIVNING
RITNING

Fakta om bostaden

Status
Till salu
Pris
3 868 000 kr
Avgift
5 973 kr
Rum
6 rum & kök
Boarea
140 kvm
Nummer
Hus 17B
Boendetyp
Bostadsrätt
Kontakt
irma_liden_140x200.jpg irma_liden_140x200.jpg
Irma Lidén
Fastighetsmäklare, Mäklarhuset

Tel:
Mobil: 0702-63 67 83
karsten_johansen_140x200.jpg karsten_johansen_140x200.jpg
Karsten Johansen
VD Mäklarhuset i Malmö, Mäklarhuset

Tel: 040-40 69 30
Mobil: 0708-16 03 66
Bilder
  • Hus 17B
  • Hus 17B
  • Hus 17B
Bostadstyper och prislista
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen