Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Villor, Malmbryggshagen, Nyköping

Kv. Björkhagen

Slutsålt
I utkanten av Nyköping, i sörmlandskustens vackra landskap, ligger Malmbryggshagen. Här uppför Derome Mark & Bostad en blandning av villor, radhus och mindre flerbostadshus i tre etapper.

 

Första etappen består av 8 villor på 1 och 1,5 plan som tillsammans bildar Kvarteret Björkhagen. Husen planeras och placeras så att solljus och utsikt, inte minst mot rogivande Sjösafjärden, tas tillvara.

Etapp 1 är nu slutsåld, men kika gärna på vår kommande etapp i området som består av bostadsrätter.

Kontakt
dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25

Om projektet

Län
Södermanland
Kommun
Nyköping
Antal
8
Storlek
121 - 168 kvm
Säljstart
Slutsålt
Om Malmbryggshagen, Nyköping
Förstklassigt läge

Läget är förstaklassigt - cykelavstånd till Nyköpings centrum, någon kilometer till E4 och ytterligare ett par till Skavsta flygplats - Sveriges tredje största flygplats. Nyköpings centrum erbjuder trevliga shoppinggator och gallerior. På sommaren lever hamnen upp med restauranger och butiker längs kajen. 

Lugnt & tryggt

Malmbryggshagen är ett lugnt och tryggt område, omgivet av vacker natur med skog och fina promenadstråk. I närheten finns servicebutik, dagis, skolor och en mängd fritidsaktiviteter, bl a Rosvalla - en av Nordens största sport-/eventanläggningar. Här får barnen förutsättningar för en bra uppväxt!

Prisvärt boende av hög kvalitet

Oavsett vilken av Björkhagens hustyper som faller dig i smaken, så får du ett prisvärt boende av hög kvalitet och en gedigen konstruktion som minimerar dina energikostnader. Som alltid bygger vi nyckelfärdigt. Du är med och påverkar inredning och material, resten sköter vi. Så bekvämt det kan bli att bygga nytt!

Bilder
  • Malmbryggshagen
  • Malmbryggshagen
  • Malmbryggshagen
  • Malmbryggshagen
Bostadstyper och prislista

Villa Dalvik

2 plansvilla om 140 kvm
Klassisk arkitektur förenas med moderna material och spännande planlösning i denna 1,5-plans villa.

Villa Hummelvik - 138 kvm

1 plansvilla om 138 kvm
En funktionell enplansvilla med öppen planlösning och ryggåstak.

Villa Båtsvik - 121 kvm

1 plansvilla om 121 kvm
En genomtänkt och väldisponerad enplansvilla med härlig rymd.

Villa Dalvik XL

2 plansvilla om 168 kvm
En klassisk 1,5-plansvilla, med moderna material och spännande planlösning.
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen