Hoppa till innehållet
Planeras
VIP Försäljning
Försäljning pågår
Slutsålt
Bostadsrätt, Stadsparken, Mariefred

Brf Blomstergården

Slutsålt

Den andra etappen i Stadsparken, Brf Blomstergården består av 30 lägenheter i olika storlekar och är ritade av den kände Mariefredsarkitekten Kjell Forshed. Här finns lägenheter i storlekar från 1-4 rok om 41-90 kvm i tre våningar.

Kontakt
dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Ring Derome

Om projektet

Län
Södermanland
Kommun
Strängnäs
Antal
30
Storlek
1-4 rok
Byggstart
Sommar 2014
Inflyttning
Från dec 2014
Om Stadsparken, Mariefred
Det lilla extra

På gården ligger parkering och faluröda uthus med carport och garage. Varje lägenhet har ett eget förråd utanför sin dörr. En snickarverkstad finns belägen på gården där du kan dra dig tillbaka och snickra, måla eller pyssla - ett fantastiskt utrymme att umgås och jobba utan att stöka ner hemmet.

Bekymmersfritt boende

I Brf Blomstergården erbjuds ett bekvämt och bekymmersfritt boende. Slipp underhåll av stora gräsmattor och fasader och njut istället bland solstolar och blomster på terrassen!

Både utvändigt och invändigt finns inslag av modern arkitektur och nya material. Husen har en gedigen konstruktion och ett klimatskal och energiåtervinningssystem som ger låga driftskostnader.

Ett stenkast från torget och med promenadavstånd till det mesta ligger Stadsparken. Här växer den charmiga, lågbyggda trästaden vidare. I Stadsparken finns förutsättningar för ett skönt liv på bekvämt pendlingsavstånd till centrala Stockholm.

De mysiga trädgårdarna är en perfekt oas där barn kan springa fritt. När hela området är färdigt kommer det att finnas närmare 300 bostäder i den grönskande, genuina stadsdelen. Både villor, bostadsrätter och hyresrätter kommer att erbjudas i området.

Hyresrätter
Är du intresserad av hyresrätter, kontakta Derome Förvaltning för mer information. www.deromeforvaltning.se/

Bilder
  • Brf Blomstergården
  • Brf Blomstergården
  • Brf Blomstergården
  • Brf Blomstergården
  • Brf Blomstergården
  • Brf Blomstergården
Bostadstyper och prislista

Ljusa och välplanerade bostadsrätter om 42 - 126 kvm
Väljer du att bo längst ner får du en härlig uteplats. På våningen ovanför erbjuds breda entréterrasser, där både uteplatser och entréer ryms. Längst upp finns mysiga vindslägenheter med stora kupor och takfönster. Alla lägenheter är i ett plan och hiss finns i de byggnader som har mer än två plan.
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen