Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Stadsparken, Mariefred

B42

Gavellägenhet i hus B med egen terrass. Placering söder/väster.

I Brf Blomstergården erbjuds ett bekvämt och bekymmersfritt boende. Slipp underhåll av stora gräsmattor och fasader och njut istället bland solstolar och blomster på terrassen!

 I lägenheterna ligger vardagsrum och kök i öppen planlösning ut mot småstadsgatorna och in mot den lugna innergården ligger sovrummen. Lägenheterna är berikade med antingen franska fönster, balkong/uteplats eller vinterträdgård där du kan slappna av och bara vara oavsett väder. Vinterträdgården har stora fönster som släpper in mycket ljus, med välisolerade väggar för njutning året runt. Varför inte använda rummet som en studio, orangeri eller hemmaspa - endast fantasin sätter gränser!

Vad sägs om en snickarverkstad?
Både utvändigt och invändigt finns inslag av modern arkitektur och nya material. Husen har en gedigen konstruktion och ett klimatskal och energiåtervinningssystem som ger låga driftskostnader. På gården ligger parkering och faluröda uthus med carport och garage. Varje lägenhet har ett eget förråd. En gemensamhetslokal finns belägen på gården som kan utformas efter föreningens medlemmar. Vad sägs om en festlokal eller kanske en snickarverkstad?

Inredning, materialval & planlösningar.
Vi erbjuder nyckelfärdiga lägenheter med hög materialstandard. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material.

Kostnadsfri hantverkshjälp
I samband med att du flyttar in i din nya bostad bjuder Derome Mark & Bostad på två timmars fri hantverks-hjälp vid ett tillfälle. Till exempel kandu få hjälp med att sätta upp armaturer, gardinstänger och tavlor.

Bilplats
I föreningen finns 8 öppna p-platser med motorvärmare och 12 carport-platser med motorvärmare. Hyra av öppen p-plats tillkommer med 200 kr/månad och för carport-plats med 400 kr/månad. Val av öppen p-plats och carport-plats görs enligt turordningslista.

Driftskostnader
Årsavgift värme och varmvatten är schablonberäknade och avräkning sker en gång per år. Föreningen har undermätare för värme och varmvatten i varje lägenhet. Fast kostnad för värme fördelas efter andelstal. Kostnaden för egen förbrukning av värme och varmvatten beräknas utifrån faktisk förbrukning. Varje bostadsrättshavare har egna abonnemang för hushållsel.

Lån m.m.
Månadsavgiften är beräknad utifrån lån om totalt 27.000.000 kr med ett ränteläge om 3,75%. Avgiften kan påverkas av ränteläget vid slutplacering av lån. I avgiften ingår amortering på föreningens lån med totalt 97.000 kr år 1. Räntan är ej i dagsläget terminssäkrad.

RUMSBESKRIVNING

RUM: Askparkett samt vita socklar. Tapetserade/målade väggar. Vitmålade tak. Fönsterbänkar i marmor. Vita släta innerdörrar. Garderober, linneskåp och städskåp enligt ritning. Hatthylla vid entré.
KÖK: Vita moderna köksinredningar med släta luckor och laminerade bänkskivor. Rostfria långa handtag. Diskmaskin enligt ritning. Rostfri diskbänk. Kyl/frys alternativt separat kyl och frys enligt ritning. Samtliga frysar har “no frost”-funktion. Infälld spishäll. Inbyggnadsugn med varmluft. Inbyggd mikrovågsugn enligt ritning. Vägghängd rostfri spisfläkt med effektiv fläkt och kolfilterrening. Stänkskydd av kakel som även går upp runt spisfläkten.
BAD: Helkaklade väggar. Klinker på golv. Handfat i kommodskåp. Badrumsskåp med spegeldörrar och belysning. Dusch. WC-stol. Tvättmaskin. Torktumlare enligt ritning. Ventilationsaggregat.
WC: Våtrumsväv på väggar. Klinker på golv. WC-stol. Handfat med spegel.
IT/Telefoni: Samliga lägenheter är framtidssäkrade för möjlighet till höghastighetsinternet, stort grundutbud av TV-kanaler samt IP-telefoni.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
3 rok rum & kök
Boarea
62 kvm
Nummer
B42
Våning
2
Boendetyp
B
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • B42
  • B42
  • B42
  • B42
Bostadstyper och prislista
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen