Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Stadsparken, Mariefred

Lägenhet A11

En mycket trevlig och mysig lägenhet med stora utrymmen. Här finns Två sovrum och ett vardagsrum i öppen planlösning med köket. Här finns också en "veranda" med mycket ljusinsläpp, som passar bra som vinterträdgård eller lek/ läshörna.
Läs mer nedan.

Via entrén tar du dig in till det kombinerade vardagsrummet och det L-formade köket. Från vardagsrummets andra ände leder en dubbeldörr ut till den veranda som präglar hela lägenhetens känsla av ljus och öppenhet. Verandan har dessutom dubbeldörrar även in till det stora sovrummet, vilket ger en riktig lyxkänsla!

De båda sovrummen ansluter direkt till hallen - det stora till vänster och det mindre till höger. Det stora sovrummet har en klädkammare. I lägenhetens mitt finns badrum samt WC - den ena med handfat och den andra med handfat, dusch samt tvättmaskin och torktumlare.

Utanför entrén ligger lägenhetens förråd.

RUMSBESKRIVNING

Inredning och material som ingår
 

Rum: Ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister.Klinker på golvet i entrén.

Kök: Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys.Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

Bad & WC: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp.

Klädvård: Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare.

Övrigt: Värme och vatten samt grundutbud för IT/TV/Telefoni ingår i årsavgiften. Fastigheten är ansluten till Telias fibernät. Energieffektiv ventilation med återvinning via FTX-aggregat. Fjärrvärme. Bostadsrättshavarna har egna abonnemang gällande hushållsel. Månadskostnaden för hushållselen beräknas omkring 300-500 kr.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
4 rum & kök
Boarea
92,3 kvm
Nummer
Lägenhet A11
Våning
1
Boendetyp
Bostadsrätt
Kontakt
stefan_hilmersson-140x200.jpg stefan_hilmersson-140x200.jpg
Stefan Hilmersson
Projektledare, Derome Mark & Bostad

Tel:
Mobil: 070-7727338
Bilder
  • A11
Bostadstyper och prislista
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen