Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Stadsparken, Mariefred

Lägenhet A11 och A12

En mycket trevlig och mysig lägenhet med stora utrymmen- två sovrum och ett vardagsrum i öppen planlösning med köket. Här finns också en "veranda" med mycket ljusinsläpp, som passar bra som orangerie eller lek- eller läshörna.
Läs mer nedan.

Via entrén tar du dig rakt fram vidare till det kombinerade vardagsrummet och L-formade köket. Från vardagsrummeta andra ände leder en dubbeldörr till den veranda som präglar hela lägenhetens känsla av ljus och öppenhet. Verandan har dessutom dubbeldörrar även in til det stora sovrummet, vilket ger en riktig lyxkänsla!

De båda sovrummen ansluter direkt till hallen - det stora till vänster och det mindre till höger. Det stora sovrummet har dessutom en klädkammare. I lägenhetens mitt finns två WC - den ena med handfat och den andra med handfat, dusch och tvättmöjigheter. Utanför entrén ligger lägenhetens förråd.

Lägenhet A21 på övervåningen har sin ingång via en trappa eller hiss upp till ett loft/balkong och två franska balkonger på verandan.

 

 

 

RUMSBESKRIVNING

Inredning och material som ingår
 

Rum: Ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister.Klinker på golvet i entrén.

Kök: Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys.Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

Bad & WC: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp.

Klädvård: Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare.

Övrigt: Energieffektiv ventilation med återvinning via FTX-aggregat. Fjärrvärme. Fastigheten är ansluten till Telias fibernät.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Till salu
Pris
3 150 000 kr
Avgift
5 367 kr
Rum
4 rum & kök
Boarea
92,3 kvm
Nummer
Lägenhet A11
Våning
1
Boendetyp
Bostadsrätt
Kontakt
stefan_hilmersson-140x200.jpg stefan_hilmersson-140x200.jpg
Stefan Hilmersson
Projektledare, Derome Mark & Bostad

Tel:
Mobil: 070-7727338
Bilder
  • A11
Bostadstyper och prislista
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen